Összetörte a mosdókagylót


2013-11-29 07:41:21  | cikk:  | 


Bíróság elé állítási javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság egy 26 éves várkeszői lakos ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. október 11-én este betért egy egyházaskeszői vendéglőbe, ahol a kandalló tüze mellett biliárdozó és zenét hallgató vendégeket hamarosan megbotránkoztatta a viselkedésével. Mikor az egy vendég nemtetszését fejezte ki, hogy a padlóra köpött, fenyegetően lépett fel vele szemben. Később bement a vendéglátóhely mellékhelyiségébe és ott szándékosan összetört egy mosdókagylót. Gyanúsítottként tett vallomásában cselekményét nem tagadta, elmondása szerint ritkán fogyaszt alkoholt, de aznap többet ivott, ami viselkedését rossz irányba befolyásolta.

A nyomozás iratait 2013. november 26-án bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az eljáró hatóság a Pápai Járási Ügyészségnek.


Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-02-01 12:49:57

Négy baleset az elmúlt héten


A rendőrök előállítottak egy nőt és egy férfit a Pápai Rendőrkapitányságra.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. december 11-én délután egy 32 éves helyi férfi és egy 25 éves helyi nő megjelentek egy pápai áruházban. Különböző termékeket helyeztek a bevásárló kosárba,...

2017-12-14 10:33:07

Telefonokat lopott a páros


2017-10-31 12:45:13

Rendőrök és diákok együtt a temetők biztonságáért


A pápai rendőrök bíróság elé állítási javaslattal zártak le egy telefonlopás miatt folytatott nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. december 11-én délután egy 32 éves helyi férfi és egy 25 éves helyi nő az egyik pápai áruház műszaki osztályáról három mobiltelefont...

2018-01-08 08:21:45

Telefonokat loptak, lezárult a nyomozás