Ittasan vezetett, lezárult a nyomozás


2014-11-07 08:41:03  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya bíróság elé állítási javaslattal zárta le az ellen a pápai férfi ellen folytatott nyomozást, aki a megalapozott gyanú szerint ittasan vezette testvére gépkocsiját. A 29 éves K. L. 2014. szeptember 21-én 11 óra körül igazoltatták a Pápai Rendőrkapitányság járőrei, amikor a testvére tulajdonában levő személyautóval közlekedett az egyik pápai utcában. Az intézkedés során gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a férfi szeszesitalt fogyasztott, ezért a rendőrök mintavételre előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. A kapitányságon található hitelesített légalkohol mérő készülék megerősítette az alkoholfogyasztást. Az eljáró hatóság az ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás iratait a napokban bíróság el állítási javaslattal küldte meg a Pápai Járási Ügyészséghez.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság 2018. május 1-jén 15 órától toborzással, közlekedési játékokkal és kerékpár regisztrációval várja az érdeklődőket a pápai XI. Civil Majálison.

Az Erzsébet ligetben felállított rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint a gyermekek...

2018-04-25 15:55:02

Rendőrségi meghívó a XI. Civil Majálisra


2018-02-22 15:32:02

Több alkalommal is meglopta a kollégáit


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. május 16-án Pápán tartja a „Házhoz megyünk!” országos rendőrségi bűnmegelőzési program következő rendezvényét.

A rendőrség munkatársai 10 órától 11 óráig a Pápa, Szabó Ervin u. 54. szám alatti körzeti megbízotti irodában kialakított...

2018-05-10 17:10:04

„Házhoz megyünk” Pápán


2018-04-06 10:47:12

Tíz baleset az elmúlt héten