Hangfaltat lopott, előállították


2014-11-07 08:42:20  | cikk:  | 


Hangfalat akart ellopni az egyik pápai áruházból egy 19 éves pápai férfi. A körzeti megbízottak előállították. A pápai hipermarketből 2014. november 4-én 20 óra körüli időben érkezett a bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy vásárlót lopáson értek tetten. A helyszínre érkező Magyar Gábor r. főtörzsőrmester és Németh Zoltán r. törzsőrmester körzeti megbízottak megállapították, hogy I. Dávid az áruházban tartózkodva egy több ezer forintos hangfalat vitt magával a ruhaosztály próbafülkéjébe, amit aztán a kabátjába rejtett, majd megpróbált fizetés nélkül távozni. A pénztárnál azonban a biztonsági őr feltartóztatta a férfit és visszatartotta a rendőrök érkezéséig. A körzeti megbízottak az intézkedés alatt felfigyeltek a szabálysértő zavart viselkedésére. Annak érdekében, hogy tisztázzák, fogyasztott-e kábítószert, az egyenruhások előállították a helyi orvosi ügyeletre vizeletvétel céljából. I. Dávid ellen – szabadlábon hagyása mellett – tulajdon elleni szabálysértés, valamint kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pápai Rendőrkapitányság közrendvédelmi és vizsgálati osztálya.   

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-04-06 10:47:12

Tíz baleset az elmúlt héten


2018-05-10 17:09:11

Vaskályhát lopott, lezárult a nyomozás


A Pápai Rendőrkapitányság toborzó csoportja 2018. február 28-án 14 órától 14 óra 30 percig Pápán, a vasútállomáson kialakított rendőrségi irodában várja a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

A rendőrök a szolgálatra történő jelentkezés feltételeiről, a juttatásokról,...

2018-02-27 08:06:34

Toborzás a vasútállomáson


2018-05-04 08:31:33

Búcsúzunk Aldotól