Bonyhád a következő megoldandó feladat


2015-11-13 09:48:51  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: www.facebook.com/pap  | Szezonbéli negyedik mérkőzésére készül a Concordia Motax KC Pápa, november 13-án pénteken 18 órai kezdettel ellenfele a Metal – Work Bonyhádi KSE csapata lesz. A pápaiak legutóbb győzelmet arattak a jó erőkből álló Alba Fehérvár DKKA csapatával szemben, ahol koncentrált, helyenként látványos játékkal sikerült megszerezni idénybeli első győzelmüket, remélhetőleg a lendület tovább viszi a csapatot és ismét jó játékkal sikerül szórakoztatni a hazai közönséget. A vendéglátók nehéz feladat előtt állnak, hiszen az előző szezon egyik dobogósa látogat városunkba, ráadásul a hazaiaknál sajnos továbbra is sok a hiányzó, Kacskó Csaba, Kutasi Gergely után Rédei Bálint is kidőlt, Karagity Milán combizom húzódással, Ács Péter pedig vírusos fertőzéssel bajlódik. A nyolcadik PKC mérlege hazai pályán egy győzelem és egy vereség, míg a bonyhádiak négy mérkőzés után 1-3-mal állnak, legutóbb otthon kaptak ki hat ponttal az OSE Lions csapatától, így jelenleg a négyes holtversenyben a tabella utolsó helyén tanyáznak. A helyezés megtévesztő, mert erős csapat, akik az előző idényben a Törökbálint mögött második helyen végeztek, a bajnokságban a második legtöbb pontot dobva és a második legkevesebbet kapva. Idén a Metal – Work még nem tudott otthonától távol nyerni, idegenbeli mérlegük 0-2.
- Örülni kell az előző heti győzelemnek, de helyén kell kezelni a dolgokat. Sok munka vár még ránk, hogy a tavalyi szinten tudjunk teljesíteni. Erős ellenfél érkezik hozzánk, de jó játékkal meg szeretnénk lepni őket – nyilatkozta a mérkőzés előtt Vajda József edző.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-01-07 15:51:39

Megérdemelt veszprémi siker az U8-as tornán


2017-12-10 14:50:34

Hosszabbítás után maradt alul a Motax-Pápai KC


2018-02-21 14:26:07

Magabiztosan győzték le a sereghajtót


2018-02-09 15:45:52

Komoly tervekkel vágott neki az évnek a Koko-Gym