Minden magyar iskolába eljut a pápai erkeles diákok hangja


2017-03-26 15:49:53  | cikk: Babos Petra  | fotó: Szabó Andrea, Heizer Zoltánné  | A közelmúltban két alkalommal is Budapesten járt az 5. z osztály hat tagja, vagyis Nagy Gréta, Márkus Luca, Pusztai Levente, Bognár Levente, Telekesi Dániel és Nagy Barnabás. A lelkes kis csapat ezúttal a Kiss Kata Zenekar "Magyarból jeles" című CD és DVD lemezének ünnepélyes bemutatóján vehetett részt a Magyarság Házában, a Budai Várban, hiszen a lemezen is szereplő "Magyar vagyok" dal refrénjét ők énekelték fel.
Kindertné Surányi Lívia kórus korrepetitor ennek kapcsán hírportálunknak elmondta, a Kiss Kata Zenekarral már évek óta gyümölcsöző a kapcsolatuk, többször jártak már az erkelesek közös fellépésen a zenekarral, de Kiss Katáék is mefotdultak már városunkban több ízben.
-A CD-n csak az erkeles diákok énekelnek, négy dalt, amelyek a nemzeti ünnepeinkhez kapcsolódnak. Úgy gondolom, ez nagy lehetőség, büszkeség volt számunkra, hiszen a lemez valamennyi magyarországi iskolába eljut majd, sőt a határon túli intézményekbe is, az erkeles diákok fotójával ellátva. A lemezbemutatót néhány nap múlva a Duna televíziós fellépés követte, ahol a "Családbarát" című műsorban is elhangzott a dal. Engem az a megtiszteltetés ért, hogy én is részt vehettem a műsorban – mondta a tanárnő, aki hozzáfűzte, a Kiss Kata Zenekarral reményeik szerint a jövőben is tovább folytatódik a kiváló munkakapcsolat.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-06-27 17:21:48

Beszámolókat hagytak jóvá a részönkormányzatok


2018-05-10 22:37:20

Paff és barátai Pápán


2018-03-23 18:18:56

Vágják a fákat és tervezik a telepítést Borsosgyőrön


2018-04-30 22:41:56

Ismét kutyakiállítás Pápán