Sötét szobában és az ágyneműtartóban rejtőzködtek


2017-04-03 18:02:49  | cikk:  | A pápai rendőrök két körözött személyt fogtak el két nap alatt. Mindkettőjük megpróbált a rendőrök elöl elrejtőzni a lakásban. A Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi és Közrendvédelmi Osztályának rendőri 2017. március 30-án, délután Várkeszőn, egy családi házban bukkantak rá arra a 48 éves pápai nőre, akinek elfogását a Veszprémi Törvényszék BV. Csoportja rendelte el, mivel a vele szemben jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetés letöltését nem kezdte meg. A hatóság előtt csaknem két éve ismeretlen helyen tartózkodó Á. L. Jenőnére a családi ház egyik kulcsra zárt, besötétített szobájában találtak rá a rendőrök, miközben épp egy ruhákkal telirakott szék mögé próbált meg bebújni. A Csóti Kistérségi Körzeti Megbízotti Csoportjának tagjai 2017. március 31-én 5 órakor lakásán fogták el az ágyneműtartóban rejtőzködő 36 éves Pápa környéki településen élő Ny. Lászlót. A férfit a Tatabányai Törvényszék BV. Csoportja körözte testi sértés bűntett, valamint cserbenhagyás, garázdaság és testi sértés vétsége miatt.   Az egyenruhások mindkét személyt elfogták és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították őket.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A pápai rendőrök határvadász toborzó nyílt napot tartanak 2017. október 12-én.

A toborzó csoport tagjai 10 órától 11 óra 30 percig várják a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság épületében.

A nyílt napon a rendőrök tájékoztatást adnak...

2017-10-10 10:22:12

Toborzó nyílt nap a Pápai Rendőrkapitányságon


A rendőrök előállítottak egy nőt és egy férfit a Pápai Rendőrkapitányságra.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. december 11-én délután egy 32 éves helyi férfi és egy 25 éves helyi nő megjelentek egy pápai áruházban. Különböző termékeket helyeztek a bevásárló kosárba,...

2017-12-14 10:33:07

Telefonokat lopott a páros


Az internet használata során a számítógépet számos veszély fenyegeti. Kérjük, hogy a védekezés érdekében fogadja meg a Pápai Rendőrkapitányság alábbi tanácsait!

-A rosszindulatú szoftverek és hackerek a számítógépen futó operációs rendszer és egyéb programok biztonsági hibáit...

2017-11-14 09:23:52

Védje számítógépét!


2017-09-28 08:36:30

Közös ellenőrzés a Pápai járásban