Sötét szobában és az ágyneműtartóban rejtőzködtek


2017-04-03 18:02:49  | cikk:  | A pápai rendőrök két körözött személyt fogtak el két nap alatt. Mindkettőjük megpróbált a rendőrök elöl elrejtőzni a lakásban. A Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi és Közrendvédelmi Osztályának rendőri 2017. március 30-án, délután Várkeszőn, egy családi házban bukkantak rá arra a 48 éves pápai nőre, akinek elfogását a Veszprémi Törvényszék BV. Csoportja rendelte el, mivel a vele szemben jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetés letöltését nem kezdte meg. A hatóság előtt csaknem két éve ismeretlen helyen tartózkodó Á. L. Jenőnére a családi ház egyik kulcsra zárt, besötétített szobájában találtak rá a rendőrök, miközben épp egy ruhákkal telirakott szék mögé próbált meg bebújni. A Csóti Kistérségi Körzeti Megbízotti Csoportjának tagjai 2017. március 31-én 5 órakor lakásán fogták el az ágyneműtartóban rejtőzködő 36 éves Pápa környéki településen élő Ny. Lászlót. A férfit a Tatabányai Törvényszék BV. Csoportja körözte testi sértés bűntett, valamint cserbenhagyás, garázdaság és testi sértés vétsége miatt.   Az egyenruhások mindkét személyt elfogták és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították őket.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

Nyereményekre hivatkozva próbálják megtéveszteni a hívott félt. Kérjük, ne dőljenek be a csalóknak!  Az elmúlt időszakban országosan előfordult a trükkös csalások újszerű elkövetési módja. Ennek lényege, hogy ismeretlen személyek többnyire számkijelzés nélkül, esetenként számkijelzéssel...

2018-03-13 21:45:41

Újra akcióban a telefonos csalók!


2018-05-10 17:09:11

Vaskályhát lopott, lezárult a nyomozás


2018-04-20 13:37:10

Tizenegy baleset az elmúlt héten


2018-04-13 08:24:42

Bűn- és baleset-megelőzésről nyugdíjasoknak