Középiskolások vetélkedtek


2017-04-06 14:28:16  | cikk:  | A pápai rendőrök szervezésében helyi középiskolások mérték össze KRESZ tudásukat Pápán.  Az Országos Balesetmegelőzési Bizottság által meghirdetett Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa városi fordulójának a Pápai Szakképzési Centrum Acsády Ignác Szakképző Iskolája adott otthont 2017. március 30-án délután. A versenyen induló pápai középiskolások kerékpárosként és személygépkocsi vezetőként mérték össze közlekedési tudásukat. A diákok elsőként a választott kategóriának megfelelő KRESZ tesztet töltötték ki, majd egy ügyességi pályán mutatták be vezetéstechnikai ismereteiket. A szervezők munkáját Tarnai Mikós, az egyik pápai autósiskola vezetője és közösségi szolgálatot teljesítő diákok segítették. Személygépkocsi vezető kategóriában Csicsai Dániel a Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola tanulója, míg kerékpáros kategóriában Horváth László a P.SZ.C. Acsády Ignác Szakképző Iskolájának diákja végzett az első helyen, így ők képviselhetik a pápai középiskolásokat a 2017. április 12-én Balatonalmádiban tartandó Veszprém megyei fordulón.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2017-10-26 10:21:38

„Látni és látszani 2017 —  egymásért”


2018-02-19 10:32:33

Elfogták a betörőket a pápai rendőrök


A pápai rendőrök bíróság elé állítási javaslattal zártak le egy budapesti gépjárművezetővel szemben folytatott nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. február 7-én éjjel Pápán egy személygépkocsival közlekedő budapesti lakossal szemben intézkedtek a rendőrök. A 39 éves...

2018-02-13 15:36:29

Ittas vezetés miatt felelhet


Nem volt vezetői engedélye, ezért egy talált jogosítványt adott át a rendőröknek egy pápai sofőr. Az egyenruhások elfogták.

A 42 éves pápai S. Jánost 2017. szeptember 22-én kora reggel igazoltatta Bendes Attila rendőr törzsőrmester és Némethy Zsolt rendőr törzsőrmester Pápán. Az intézkedés...

2017-09-25 13:57:59

Más jogosítványával akarta igazolni magát