Húsvéti játszóház Tapolcafőn


2017-04-09 09:20:10  | cikk: Babos Petra  | Szinte zsúfolásig megtelt a pápa-tapolcafői Művelődési Ház szombat délután a húsvéti játszóházra, melyre kicsiket és nagyokat egyaránt vártak.
A művelődési ház kézműves műhellyé alakult, hiszen az asztaloknál különféle díszeket és ajándéktárgyakat készíthettek az ügyeskezű gyerekek. Az alkotni vágyók a tojásfestés mellett plüss tojástartó nyuszit, kiskosarat és tojástartó fát is csinálhattak. Aki a munka hevében megéhezett vagy megszomjazott, az finom húsvéti nyuszi és bárány formájú linzert majszolhatott, hozzá üdítőt kortyolva.
Bali Réka 13 éves tapolcafői diáklány elmondta, nagyon örül, hogy ismét szerveztek játszóházat a faluban, hiszen minden alkalommal vidám, ötletes dekorációkat készíthet otthonuk csinosítására. Réka tojást festett, gipszfigurákat készített és kis kosárkát, amibe a tojásokat teszi majd. A fiatal lánytól megtudtuk, reméli, hamarosan ismét szerveznek hasonlóan jó programot, amin szintén lehet majd alkotni.
A rendezvény a Tapolcafői Városrész Önkormányzatának támogatásával valósulhatott meg.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!