Motoros rollert lopott ismerősétől


2017-04-30 13:47:30  | cikk:  | A pápai rendőrök egy napon belül elfogták azt a 19 éves férfit, aki motoros rollert lopott el egy pápai ismerősétől.

A sértett 2017. április 25-én délután értesítette a rendőrséget arról, hogy reggelre a házához tartozó melléképületből eltűnt a motoros rollere. Mehringer Richárd rendőr főtörzsőrmester nyomozó és Németh Zoltán rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízott az adatgyűjtés eredményeként másnap délelőtt Pápa egyik utcájában igazoltatta a lopással megalapozottan gyanúsítható B. J. Károly 19 éves pápai lakost. A Pápai Rendőrkapitányságra előállított férfi beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a motoros rollert előző nap 23 óra körül lopta el az ismerősétől, majd azt egy pápai rokonánál dugta el. A rendőrök a megadott címen házkutatást tartottak, amelynek során egy melléképületben megtalálták az ellopott járművet.  A rollert lefoglalták és 2017. április 26-án visszaadták a tulajdonosnak.

B.J. Károly ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

Európai elfogatóparancs volt érvényben egy pápai férfivel szemben. A rendőrök őrizetbe vették.

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2018. május 1-jén délután Pápa egyik utcájában vonták intézkedés alá a 30 éves P. Á. Balázs helyi lakost. Az igazoltatás során megállapítást nyert,...

2018-05-02 17:16:18

Ausztriában körözték


Egy kerékpár hátsó kosarából lopta ki a bevásárló táskát egy 42 éves nő Lovászpatonán. A körzeti megbízottak előállították.

A helyi körzeti megbízottak 2018. április 3-án reggel értesültek arról, hogy aznap reggel eltűnt egy boltba tartó lovászpatonai asszony bevásárló táskája...

2018-04-09 13:07:40

Kerékpár kosarából lopott


2018-05-30 07:57:28

Rendőrök a gyermeknapi rendezvényeken


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. május 16-án Pápán tartja a „Házhoz megyünk!” országos rendőrségi bűnmegelőzési program következő rendezvényét.

A rendőrség munkatársai 10 órától 11 óráig a Pápa, Szabó Ervin u. 54. szám alatti körzeti megbízotti irodában kialakított...

2018-05-10 17:10:04

„Házhoz megyünk” Pápán