Rangadót nyert a PELC-Nyárád


2017-05-02 12:18:48  | cikk: Haraszti Gábor  | A felnőtt női megyei első osztályú labdarúgó bajnokság végkimenetele szempontjából sorsdöntő mérkőzést rendeztek Nyárádon. Az éllovas PELC-Nyárád ugyanis a második helyen álló Ajkát fogadta, mely mindössze egy ponttal volt lemaradva vendéglátója mögött. Pődör Ákos tanítványai a szezon során mindössze két alkalommal hullajtottak pontokat, Balatonfűzfővel 3-3-at játszottak, míg Bakonynánától egygólos vereséget szenvedtek. Ősszel Ajkán 4-1-re nyertek Török Patríciáék, és ahhoz, hogy reális esélyük legyen a bajnoki címre, mindenképp le kellett győzni az ajkaiakat. Hazai szempontból nem indult jól a meccs, hiszen a 9. percben Tölgyesi révén a vendégek szerezték meg a vezetést. Egészen a 23. percig hátrányban játszottak a PELC-es lányok, ekkor büntetőből Beimli Katalin egyenlített és a szünetig nem is változott az állás. A második játékrész hetedik percében egy hajszálpontos labdát Pődör Patrícia gurított a kapuba, a 3-1-es végeredményt Török beadásából Lázár Cintia állította be, ezzel a sikerrel a csapat előnye három fordulóval a bajnokság vége előtt négy pontra nőtt, igaz az ajkaiak egy meccsel kevesebbet játszottak.

PELC – Nyárád – Ajka 3-1 (1-1) Gsz.: Beimli, Pődör, Lázár ill. Tölgyesi

Pődör Ákos: Két nagyon jó csapat találkozott, ellenfelünk jól kezdett, de aminek nagyon örültem, hogy hátrányban nem roppantunk össze, hanem összeszorított foggal, fegyelmezett játékkal fordítani tudtunk. Természetesen nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült megszilárdítani az első helyünket, de számomra nem az eredmény a legfontosabb, hanem az, hogy aki focizni szeretne a környéken, nálunk megtalálja a számításait. Igazi otthonra leltünk itt Nyárádon és bízom benne, hogy a későbbiekben még több fiatalt köszönthetünk a klub kötelékein belül.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-02-24 14:39:06

Megint a katonák örülhettek a Télutó Kupán


2018-05-15 12:37:55

Vízilabda: Két pápai győzelem hazai vízben


2018-05-24 23:20:11

Hazai szezonbúcsúra készül a Perutz FC


2018-04-19 17:23:57

Épek és sérültek együtt sportoltak