Bajnoki döntőre készülnek a Bakonyerdő juniorjai


2017-05-10 09:44:17  | cikk: Haraszti Gábor  | Május 13-án, szombaton 18 órai kezdéssel az NB II-es junior kézilabda bajnokságban a Bakonyerdő Pápa csapata klubtörténeti mérkőzést játszik, hiszen ha legyőzi a tabella hetedik helyén álló - ám veszélyes ellenfélnek ígérkező - Telekom Veszprém II-t, fennállása első utánpótlás bajnoki címét szeretheti meg. Erre az 1953-as alapítás óta nem volt példa, Bors Martinék (aki jelenleg 31 gólos előnnyel idén is a gólkirályi cím legfőbb várományosa) gőzerővel készülnek a szombati találkozóra, hatalmas reklámkampányba kezdtek, de természetesen elsősorban játékukkal szeretnék lenyűgözni a kilátogató szurkolókat.
- Életünk meccse ez a junior összecsapás, hat éve erre készülünk. A fiatalok, akik megszeppenten jöttek első edzésükre, ma a bajnokság legjobb játékosai, felnőttek, de azt hiszem nemcsak az élethez, a feladathoz is - nyilatkozta a mérkőzés apropóján Kapcsándi Zsolt edző. Kivétel nélkül mind a 17 játékosom nagyszerű ember, példa lehet korosztálya számára. Ami ebben a szabad hétvégés felkészülési időszakban zajlik, arra egyenesen nehéz szavakat találni. Hatalmas összefogás indult, szurkolók, szülők, barátok szervezik a mérkőzést, amit igyekszünk az NB II amatőr világához képest kicsit profivá tenni. Felkonferálással, a szünetben a Black Bunny Rock and Roll Club világszinten elismert párosa, Tibold Márton és Tibold Eszter lép fel, de szurkolóinknak is kedveskedünk nyereményjátékkal. De az igazi plusz mi leszünk, ez a csapat ma az NB II junior bajnokság legjobb alakulata, készen áll a feladatra, s a sok különleges program mellett most is keményen edzünk, hiszen további céljaink is vannak még idén, hatalmas dolog lenne az NB II-es Bajnokok Tornáján szerepelni. Kemény mérkőzés lesz, ellenfelünk helyezése megtévesztő, de a játékosaim tudni fogják a dolgukat. Várunk mindenkit egy olyan mérkőzésre, ahol biztosra mondhatom, hogy jól fogja érezni magát, aki kilátogat, minden szurkolásért, támogatásért nagyon hálásak leszünk – tette hozzá a klub edzője.
A bajnoki döntő előtt 16 órától a felnőttek lépnek pályára, a két meccsre a belépés ingyenes.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-05-08 15:29:24

Újabb példakép látogatta meg a judo-növendékeket


2018-03-13 11:01:23

25 éves a Bakony Judo Klub


2018-03-25 19:17:04

Fellépett a dobogóra az U16


2018-01-25 17:03:40

Gelencsér Róbert ezüstérmet nyert a téli világjátékokon