Építik az expó standjait - Holnaptól ismét Agrárexpo


2017-05-18 12:41:33  | cikk: Babos Petra  | Már javában készülnek a szervezők a hétvégi XXI. Agrárexpóra. Épülnek a kiállítói standok, áll a rendezvénysátor, elhelyezték a Gasztrofalu faházait, és megkezdték a tenyészállatok karámjának építését is.
A Pápai Agrárexpót idén május 19-21. között rendezi meg a város és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. A XXI. Pápai Agrárexpo pénteken 10 óra 30 perckor nyitja meg kapuit a látogatók előtt. A háromnapos program idén is szántóföldi gyakorlati gépbemutatóval kezdődik pénteken 8 óra 30 perctől a Juhar utca és a Bocsor utca sarok mögötti területen.
A hétvégi nagyszabású rendezvényen nemcsak a szakmabeliek találhatják meg a számukra kellemes kikapcsolódást nyújtó programokat. A szombati nap az idei évben is a vadászoké, de lesz lovas- és vadászkutya bemutató, ló fajta- és solymász bemutató, fogathajtó verseny és persze a mezőgazdasági gépek is felvonulnak. A gyerekeket egész hétvégén kézműves foglalkozásokkal és kalandparkkal várják.
A korábbi évekhez hasonlóan a szervezők idén is számos szórakoztató programmal várják a látogatókat a Városi Sportcsarnokban és környékén.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-03-26 23:01:51

Hegedűverseny a Bartókban


2018-05-13 21:46:49

Az ifjúsági néptánc fővárosa volt Pápa


2018-04-04 21:28:12

Pótolják a Jókai utcai fákat


2018-01-26 19:39:07

Árgyélus és Tündérszép Ilona a Pegazusban