23 gólt lőtt az U16


2017-05-20 14:07:33  | cikk: Haraszti Gábor  | A Veszprém megyei U16-os labdarúgó bajnokságban a Pápai Egyesített Labdarúgó Club együttese Magyarpolány ellen játszotta soron következő bajnokiját. Orovecz András tanítványai – ahogy arra számítani is lehetett - kiváló tavaszi szezont produkálnak, eddig nem találtak legyőzőre, 70 gólt lőttek és mindössze ötöt kaptak, a tabella 7.helyezettje ellen is toronymagas esélyesek voltak. Az előzetes elvárásoknak megfelelően alakult a mérkőzés, mely fél óra alatt el is dőlt, ekkor már 7-0 volt az eredmény. 9-0-s félidő után a második felvonásban tovább potyogtak a gólok, a pápaiak végül meg sem álltak 23 találatig, ám még így is jó pár ziccer kimaradt, ezen a játéknapon finoman szólva sem volt egy súlycsoportban a két csapat.
- Természetesen elégedett vagyok a srácokkal annak ellenére, hogy még így is jó pár lehetőségünket elpuskáztuk - értékelt Orovecz András. Jól kezdtünk, megfelelő volt a fiúk hozzáállása is, sokat visszakaptam abból, amit a mérkőzés előtt az öltözőben megbeszéltünk, de egy kicsivel nagyobb pontossággal még nagyobb lehetett volna a különbség.

PELC U16 – Magyarpolány 23-0 (Gsz.: Pődör 3, Fodor, Márton 5, Pintér 3, Ábrahám 2, Schlecht 2, Englert, Pénzes 3, Töreki, Péter, Böröcz)

A bajnokságból két mérkőzés van hátra, május 27-én Herendre utazik a csapat, az utolsó fordulóban pedig Veszprémet fogadják a fiúk.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-06-18 14:42:34

Elekthermax családi nap


2018-04-26 16:42:45

Szombaton érkeznek a jövő kerékpárosai Pápára


2018-04-12 16:39:56

A Közgáz jutott a megyeire


2018-03-23 10:41:50

Megtörné a hazai átkot a Perutz FC