Átadták az adományt


2017-06-08 23:17:34  | cikk: pt  | A Petőfi mozi csütörökön átadta az idei gyermeknapi jótékonysági vetítései során összegyűlt 80 ezer forintot a Sérült Gyermekek Egészséges Neveléséért Alapítványnak.

Az adományt Zsegraics Klára, az alapítvány kuratóriumi elnöke, a Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény igazgatóhelyettese vette át Micsik Zoltán mozivezetőtől. A pedagógus elmondta, az összeget az iskola folyosójának dekorálására és a fiatalok táboroztatására fordítják majd. – Nagyon szívesen fogadunk bármilyen támogatást, akár vállalkozóktól, akár magánszemélyektől, ugyanis a következő tanévben szeretnénk kijutni a gyermekekkel a hollandiai partnerintézményünkbe – jegyezte meg Zsegraics Klára.

Micsik Zoltán emlékeztetett, gyermeknap kapcsán harmadik alkalommal rendeztek jótékonysági vetítéseket. A mostani adománygyűjtő akció keretében két animációs filmet tekinthettek meg az érdeklődők, emellett a Star Wars-jelmezes 501-es légió tagjaival is találkozhattak a mozilátogatók. A bevétel teljes egészében a Sérült Gyermekek Egészséges Neveléséért Alapítványhoz került. – A korábbi évekhez képest most kissé kevesebben vettek részt a legutóbbi jótékonysági programon, ennek ellenére az összegyűlt 80 ezer forintot szép eredménynek tartom. Külön öröm volt látni, hogy a kihelyezett perselyekben is folyamatosan gyűltek az adományok a két nap alatt – fogalmazott a Petőfi mozi vezetője.

Képek:


Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet