A középmezőnyben zárt az U18


2017-06-09 07:14:59  | cikk: Haraszti Gábor  | A dobogó harmadik fokára hajtó Pécs ellen búcsúzott a hazai pályától a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U18-as lánycsapata. Pődör Ákos tanítványai veretlen tavaszi mérleggel várták a kezdő sípszót, míg a Baranya megyeiek idei mérlege öt győzelem és három vereség volt. Rövid kispaddal vágott neki a találkozónak a PELC, mely fél óra elteltével kétgólos hátrányba került és a szünetig nem is sikerült az ellenfél hálójába találni. A második játékrész elején Pődör Patrícia aztán összehozta a szépítést, sajnos egyenlíteni már nem sikerült, 2-1-re nyertek a vendégek.
- Megérdemelt pécsi győzelem született, igaz nem voltunk esélytelenek, hogy legalább egy pontot itthon tartsunk - nyilatkozta a lefújás után Pődör Ákos. Sajnos a hosszú idény végéhez közeledve kevés hadra fogható játékosunk maradt, ezzel is magyarázható, hogy alulmaradtunk. Küzdeni akarásukért és kitartásukért dicséret illeti a játékosainkat, egész szezonban keményen dolgoztak, több fronton helytálltak a lányok, bízom benne, hogy ez a lendület a nyári pihenőt követően a következő idényre is kitart.

Az U18 a szezonzárón kétgólos vereséget szenvedett Kaposváron.

Képek:


Címkék: PELC
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-03-25 19:17:04

Fellépett a dobogóra az U16


2018-04-12 06:43:17

Csak a gólkülönbség döntött


2018-04-06 22:16:10

Egy szoros, egy sima vereség


2018-06-20 17:22:24

Jelesre vizsgázott a női szakág