A csapat 12. emberét köszöntötte a Perutz FC


2017-06-10 18:54:58  | cikk: Haraszti Gábor  | Baráti beszélgetésre, étkezéssel egybekötött közös koccintásra várta a Pápai Perutz FC egész évben lelkes és hűséges szurkolóit. A stadion lelátója mögötti füves területen gyűltek össze a drukkerek, akiket elsőként Bocskay László üdvözölt. A klub elnöke köszönetet mondott az egész éves biztatásért, mint mondta, ezt a nagyszerű sikert csak úgy lehet méltóképpen megünnepelni, ha a csapat 12. játékosának, a szurkolóknak is köszönetet mondanak.
- Két évvel ezelőtt, az NB I-es futball megszűnése után nem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar ismét futballsikereket ünnepelhetünk a városban. Sokat dolgoztunk azért, hogy Pápán ne szűnjön meg a felnőtt férfi futball és ez így lesz a jövőben is, hogy ne csak múltunk, hanem jövőnk is legyen. Most az a célunk, hogy ne tiszavirág életű legyen az NB III-as tagságunk, hanem tartósan megragadjunk a harmadosztályban.
Az önkormányzat nevében Unger Tamás is gratulált a fiúknak, majd az alpolgármestertől Somogyi Richárd csapatkapitány átvette az első helyezettnek járó serleget, ezután a játékosok és a szimpatizánsok néhány pohár hideg sör társaságában közösen elfogyasztották az ételeket. Mint megtudtuk, a játékosoknak sok ideje nem lesz a pihenésre, hiszen előreláthatólag június végén már meg is kezdődik a felkészülés az augusztusban rajtoló pontvadászatra. Marton Miklós tervei között legalább öt-hat meghatározó játékos leigazolása szerepel.
- Június 26-án kezdjük az alapozást, olyan csapatot igyekszünk kialakítani, mely biztosan ki tudja vívni a bennmaradást – mondta a Perutz vezetőedzője. Ehhez természetesen igazolnunk kell, minden posztra tervezünk erősítést, öt-hat húzóemberre szükségünk lesz, bízom benne, hogy a lehető leghamarabb kialakul a végleges keret és a sérülések is elkerülnek bennünket. Ezúton is szeretném megköszönni a szurkolók egész éves biztatását, remélem, hogy az NB III-ban is a csapat mellett tudhatjuk őket.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-06-05 07:50:15

Nemzetközi mezőnyben is helyt álltak a judósok


2018-03-02 15:20:55

Ankétra várja szurkolóit a Perutz FC


2018-04-19 12:53:32

A teljesítőképesség határait feszegetik


2018-04-23 21:06:50

310 judoka a Bakony Kupán