Könnyűzenei fesztiválcsemege a fúvószenekartól


2017-06-16 22:20:27  | cikk: pi-pa  | fotó: Pintér Ádám  | Igazi zenei csemegével várták a zenekedvelő közönséget a 27. Pápai Játékfesztivál szervezői ma késő délután a Fő térre. A pápaiak egyik nagy kedvence, Pápa Város Fúvószenekara adott közel egy órás koncertet a Nagytemplom előtt.
A téren összegyűlt közönség azonban nem csak a népszerű fúvószenekar által játszott dallamokat hallgathatta, a Jókai Mór Művelődési és Szabadidőközpont Gyémántvirág Mazsorett Csoportja csodaszép lányainak köszönhetően látványos mazsorett bemutatót is láthatott a nagyérdemű.
A Horváth Adrián karnagy vezette fúvószenekar a mazsorett bemutatót követően nagysikerű újévi koncertjeiről jól ismert, a közönség köreiben népszerűvé vált könnyűzenei számokkal szórakoztatta a hallgatóságot, akik vastapssal köszönték meg a több versenyen arany minősítést szerzett zenekar műsorát.
A Fő tér a játékfesztivál szombati és vasárnapi napjára is kínál zenei programokat. Szombaton a Klemen Kabátban és a Supernem lép színpadra, vasárnap pedig a Lord koncertje várja a fesztiválozókat.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-01-24 22:38:54

A farsang jegyében zajlott az ovisuli a Tarczyban


2018-05-23 23:17:44

A borsosgyőri főutcát is felújítják


2018-02-07 22:05:35

Biztonságosan internetezni


2018-06-13 08:16:10

Gyereknap a Gyurátzban