Motoros "házibuli" az Erzsébet ligetben


2017-06-19 01:07:17  | cikk: pt  | A Pápai Játékfesztivál állandó, népszerű kísérőprogramja a Bakonyi Betyárok Motoros Baráti Kör jótékonysági motoros napja, amely ezúttal is százakat vonzott az Erzsébet ligetbe. A veterán autók és motorok mellett a közönség láthatott streetfighter-show-t, a nap második felében pedig a rockzenéé volt a főszerep: fellépett a Rakéta Presszó, a Rockers Band, az É.D.Á.SZ., valamint a Rocklife Cover Band nevű formáció. A hagyományos motoros felvonulás során közel 250 vasparipa robogott végig a városon a Fő tér és a lakótelepek érintésével.

– Ez valójában nem egy klasszikus motoros találkozó, hanem egy igazi családi nap, egy hatalmas házibuli az Erzsébet ligetben – nyilatkozta vidáman Kövi Gábor, a Bakonyi Betyárok Motoros Baráti Kör elnöke. Mint mondta, az eseményen több mint 40 veterán autót és csaknem 15 veterán motort tettek közszemlére tulajdonosaik, a sokat látott járgányok közül pedig egy háromtagú szakmai zsűri két kategóriában kiválasztotta az első három helyezettet. A vezetéstechnikai gyakorlatokat tartalmazó motoros szimulátor is nagy sikert aratott, miképpen a K Stunt Team különlegesen látványos, pörgős streetfighter-show-ja.

Kövi Gábor úgy fogalmazott, habár idén a szokásosnál is szűkebb volt a motoros nap költségvetése, ennek ellenére színvonalas, remek rendezvényt sikerült megszervezniük és lebonyolítaniuk, amit az Erzsébet ligetben megfordulók száma, a csaknem ezerfős közönségtől érkezett visszajelzések ugyancsak alátámasztottak. A Bakonyi Betyárok tizenkettedik jótékonysági motoros buliján összegyűlt adományokat a Csókai Óvodának ajánlották fel.

Képek:


Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-06-15 21:04:02

Nyuszirodeó és virgonckodó buborékok - megkezdődött a Játékfesztivál


2018-06-17 15:01:59

Határtalan folklór


2018-06-16 15:31:05

Hét sportágban vetélkedtek


2018-06-17 00:22:11

Másodszor is kimaxolták a bulit