Játékbirodalom a Várkertben


2017-06-19 08:25:39  | cikk: Babos Petra  | A 27. Pápai Játékfesztivál zárónapjának délutánján is megannyi játék és foglalkozás várta a látogatókat a Várkert fáinak hűs lombjai alatt. A gyerekek számtalan játékot és foglalkozást kipróbálhattak, mialatt a színpadon vidám és szórakoztató műsorokkal mutatkozott be a Syringa zenekar, a Gersakaráti Kötélugró DSE, a JMSZK Gyémántvirág Mazsorett Csoportja, a Cakkumpakli Színház, akik interaktív játékra hívták a gyerekeket óriásbábjaikkal.
A Cakkumpakli Színház a Furfangos mese című előadását hozta el a Játékfesztiválra, mely szerint a Kelekótya Kázmér király nősülne. Csahogy Furfang Flóra királykisasszony kezét kizárólag akkor nyerheti el, ha különböző próbák során bizonyítja rátermettségét.
A délután során színpadra lépett még a Baltazár Színház is, akik egyedülálló módon a művészeteken keresztül mutatják meg, hogy a fogyatékkal élők is olyanok, mint bárki más, értékeikben, gondjaikban és örömeikben nem különböznek. Őket a Szó és Kép Színpad vásári komédiája, a Dinnyék követte.
A hatalmas játékvárossá alakult Várkertben mindenki jól érezhette magát a 27. Játékfesztiválon.


Képek:


Címkék: játékfesztivál
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-06-18 08:00:12

Lenyűgöző artista bemutató a Fő téren


2018-06-13 15:27:55

Játék, szórakozás, élmény minden mennyiségben - hétvégén ismét Játékfesztivál


2018-06-17 19:32:00

Ocho Macho és Wellhello


2018-06-16 13:24:40

Malomkereső túra a Játékfesztiválon