Szünidei játszóház a Kultúr-Kuckóban


2017-06-30 18:49:35  | cikk: pi-pa  | Szünidei játszóházba várta ma délelőtt a hasznos időtöltésre vágyó gyermekeket és családokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja az Eötvös utcai Ifjúsági Centrumba.
A rendezvényen a Kultúr-Kuckó program hagyományaihoz hűen változatos kézműves foglalkozásokon vehettek részt az érdeklődők, akik papír halacskát és macifejeket, hungarocell margarétákat, papír tavirózsákat és papír újrahasznosításával készült tolltartókat készíthettek a máltai csoport önkénteseinek segítségével.
Aki nem szeretett volna kézműveskedni, asztali-hoki mérkőzést vívhatott, vagy választhatott a kuckó társasjátékaiból. Mindezek mellett a már jól ismert könyvcserére is volt lehetőség a játszóház ideje alatt.
A Kultúr-Kuckó következő programja a július 10-én induló Hagyományőrző tábor lesz, a nyarat pedig augusztus végén Nyárzáró játszóházzal búcsúztatja majd a Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja.

Képek:


Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet