Távozik a gólkirály


2017-07-06 20:55:37  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu archív  | Nem sikerült megegyeznie a közös folytatásról a Pápai Perutz FC vezetőségének a legutóbbi megyei első osztályú labdarúgó bajnokság gólkirályával, Venczel Zoltánnal, a gólerős csatár így már biztos, hogy másik csapatban folytatja pályafutását – értesült hírportálunk. A támadó a Pápán töltött utánpótlás-évek után a Lombard csődjét követően egy rövid veszprémi kitérővel tért vissza Pápára, ahol a 2015/2016-os megyei szezonban 41 találattal második lett a góllövőlistán, a mögöttünk hagyott idényben viszont a mesterlövészek rangsorában 49 góllal az élen végzett, elévülhetetlen érdemeket szerezve abban, hogy a Perutz a pontvadászat élén végezzen. A 23 éves támadó hírportálunknak megerősítette a szakítást, mint mondta, új kihívásokat keres és sajnálja, hogy így alakultak a dolgok.
- Közös megegyezéssel távoztam a klubtól, amit nagyon sajnálok - mondta Venczel Zoltán. Szép és eredményes időszakot töltöttem el Pápán, örök emlék lesz a megszerzett bajnoki cím, az öltözői hangulat és az, hogy a barátaimmal focizhattam. Most úgy hozta az élet, hogy váltanom kell, új kihívások várnak rám. Vannak érdeklődők, meglátjuk, ezekből melyik realizálódik. Sok sikert kívánok a fiúknak az NB III-ban, remélem, elérik kitűzött céljaikat. Köszönöm a szurkolóknak is, hogy mindig a csapat mellett álltak és kiváló hangulatot teremtettek a stadionban.
Glatz Lajos klubmenedzser a hírrel kapcsolatban azt mondta, a klub és a játékos érdekeit nem sikerült közös nevezőre hozni, emiatt nem gördítenek akadályt Venczel távozása elé. A sportvezető hangsúlyozta, köszönettel tartoznak a labdarúgónak, amiért hozzájárult ahhoz, hogy kivívják az NB III-as tagságot, és sok sikert kívánt a további pályafutásához.
Venczel Zoltán az utánpótlás éveket is ide számítva több mint 170 gólt szerzett pápai mezben.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-04-06 22:05:54

Fontos győzelmet aratott a Motax KC Pápa


2018-04-02 16:22:12

Piero Comino mester kata képzése Pápán


2018-06-30 20:58:54

Tagtoborzó vízilabda tábor


2018-03-22 11:45:27

U17-es válogatott mérkőzést rendeznek a Perutz Stadionban