A Kiliáni Ördögök és a Kertváros nyaral az élen


2017-07-13 11:12:53  | cikk: Haraszti Gábor  | Az elmaradt mérkőzések pótlását követően befejeződtek a városi kispályás labdarúgó bajnokság első és másodosztályának tavaszi küzdelmei. A pontvadászatban 17 csapat vett részt. Az első osztályban a Kiliáni Ördögök gárdája nyolc mérkőzésen csak a Tókerti Betyároktól szenvedett vereséget, a többi találkozóját megnyerte, féltávnál előnyük hat pont a második Combragyöngék, nyolc egység pedig a harmadik Tókerti Betyárok előtt. A góllövőlistán Pődör Szabolcs áll az élen, a Valkon Sector játékosa 16 alkalommal vette be az ellenfél hálóját.

A csoport részletes eredményei, tabellája és góllövőlistája IDE kattintva érhető el.

A másodosztályban a Kertváros 100 százalékos mérleggel áll a rangsor élén, második helyet Nagygyimót gárdája szerezte meg, a képzeletbeli dobogó harmadik fokán a Concordia Trans áll. A mesterlövészek rangsorában a Nagygyimót SE játékosa, Gödri Zsolt 16 góllal áll az élen.

A másodosztály eredményei, tabellája és góllövőlistája elérhető ITT!

A bajnokság őszi szezonja augusztus 14-én rajtol.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-07-08 19:28:37

Perutz FC: Vereség az első felkészülési meccsen


2018-05-24 23:20:11

Hazai szezonbúcsúra készül a Perutz FC


2018-07-11 19:33:27

Az első félidőre lehet építeni


2018-06-25 14:54:42

VI. Zsoodance gála