Szabó gólja döntött Gyirmóton


2017-07-13 12:19:38  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Facebook - Gyirmót FC Győr  | A nyári alapozás során másodjára lépett edzőmérkőzésen pályára a Pápai Perutz FC, ezúttal a legutóbbi NB III-as pontvadászat 12. helyezettjéhez, a Gyirmót FC Győr második csapatához látogattak Szabó Zsolték. A vendégek játékoskerete tovább bővült az elmúlt héthez képest, hiszen jól megérdemelt pihenőjéről visszatért a csapathoz Böröczky Bálint, Somogyi Richárd és Baldauf Konrád is, a mieink a Szigeti – Farkas, Kovács, Németh B., Böröczky – Udvardi, Horváth T., Koncsag, Szűcs – Baldauf, Szép kezdővel vágtak neki a meccsnek, a második játékrészben Domján, Skriba, Iványi, Császár, Kozma, Hanzl, Szabó és Somogyi is lehetőséget kapott. A találkozón 0-0-s félidő után Szabó Zsolt találatával a második játékrészben döntötte el a meccs végkimenetelét a Perutz, mely 1-0-ra nyert.

Gyirmót FC Győr II. – Perutz FC 0-1 (0-0) Gsz.: Szabó Zs.

A játékoskeretben szombat óta történtek változások, ugyanis Mészáros Dávid távozik, a próbajátékon szereplők közül Farkas Dániel, Szücs Gergely Németh Bence és Koncsag Martin játéka is elnyerte a vezetőség tetszését, így ők nagy eséllyel Pápán folytatják pályafutásukat, Nagy Bálinttól viszont elköszöntek. A felkészülés hazai mérkőzéssel folytatódik, július 15-én, szombaton 11 órától Csorna lesz a mieink ellenfele. A vezetőségtől megtudtuk, húsz mezőnyjátékossal és három kapussal szeretnének nekivágni a bajnokságnak, így a későbbiekben további minőségi játékosok írhatnak alá a sárga-kékekhez.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-04-14 19:01:35

Utánpótlás labdarúgás: Egy győzelem, egy döntetlen


2018-04-10 17:12:31

Győzelem a hazai szezonzárón


2018-03-02 15:20:55

Ankétra várja szurkolóit a Perutz FC


2018-02-09 15:45:52

Komoly tervekkel vágott neki az évnek a Koko-Gym