A második félidőben fordított a Csorna


2017-07-15 14:53:41  | cikk: Haraszti Gábor  | Az előző NB III-as bajnokság ötödik helyezettje, Csorna ellen folytatta a felkészülési mérkőzések sorát a Pápai Perutz FC. A csapatnak ez már a második találkozója volt ezen a héten, hiszen mint arról korábban hírt adtunk, hét közepén Gyirmóton szerepeltek a fiúk, ahol Szabó Zsolt találatával 1-0-ra nyertek. A felek a stadion centerpályáján meglepően sok néző előtt találkoztak, és a kilátogatók nem is unatkoztak, hiszen 45 perc alatt öt gólt láthattak, ebből hármat a hazaiak lőttek, Skriba Máté kétszer és Hanzl Máté egyszer vette be Szabó kapuját. Marton Miklós sokat cserélt a szünetben, a pápaiak edzője szeretett volna mindenkit nemcsak edzésen, hanem mérkőzés közben is látni, a szünet után az egyéni hibákat kihasználva fordítani tudtak a vendégek, előnyüket meg is őrizték a lefújásig, 4-3-ra nyertek a zöld-fehérek. Marton Miklós pozitívumként főleg az első félidei játékot emelte ki.
- Két olyan gólt kaptunk, ami ezen a szinten nem megengedhető, de ezt leszámítva a mutatott játékkal és a támadások felépítésével elégedett voltam az első játékrészben. A második félidőben bátortalanok voltunk, előrejátékban nem tudtunk dominálni és védekezésben is akadtak hiányosságok, főleg ezekből kaptuk a gólokat. Nem foglalkozom az eredménnyel, inkább most jöjjenek ki a hibák, mint a bajnokságban. Fejlődünk, de lesz ez még jobb is, főleg a helyzetkihasználáson és az erőnléten kell még csiszolni.

Marton Miklós elmondta, az elmúlt napokban tovább változott a játékoskeret, Szedlacsek Balázs ugyanis a távozás mellett döntött, kapusposzton viszont sikerült erősíteni, Csornáról Pápára teszi át székhelyét Sánta András, a 32 esztendős hálóőr korábban megfordult Sopronban, Győrben, a Honvédnál és Pécsett is. A vezetőedző elmondta, egy csatárt és egy szélen bevethető játékost még keresnek, húsz mezőnyjátékossal szeretne nekivágni a bajnokságnak.

Perutz FC: Szigeti – Farkas, Császár, Domján, Böröczky – Kovács - Somogyi, Baldauf, Hanzl - Szabó Zs., Skriba. A második félidőben pályára lépett: Iványi, Szép, Molnár, Kozma, Udvardi, Horváth, Koncsag, Szűcs

A következő edzőmeccset július 19-én szerdán, 17:30-tól Sárvár ellen játssza a gárda.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
Ez is érdekelhet

2017-08-07 07:26:34

Augusztus 8-án ismét szurkolói ankét


2017-08-19 20:21:13

Balul sikerült a hazai debütálás


2017-10-31 09:50:26

Egy nappal később játszik a Perutz


2017-11-16 20:54:17

A dobogón telel az U19