Augusztus 14-én kezdi a felkészülést a Bakonyerdő Pápa


2017-07-24 17:11:05  | cikk: Haraszti Gábor  | A két bajnokság közötti nyári pihenő időszak sem telik el kézilabda nélkül a Bakonyerdő Pápa számára. Kapcsándi Zsolt játékosai ugyanis részt vettek az Ősi Sportcentrumban rendezett nemzetközi kézilabda tornán, a Dán Kupán. A juniorok három versenynapon hat meccset játszottak, és a csapat legjobb magyar alakulatként csak a végső győztestől szenvedett vereséget, így a dobogó második fokára állhatott fel. Az ezüstérem mellett egy különdíjat is sikerült hazahoznia a fiúknak, Bors Martin ugyanis megszerezte a torna legjobb játékosa címét. A pápaiak trénere elmondta, a klub felnőtt és ifjúsági csapata jól megérdemelt pihenőjét tölti, egészen augusztus 14-éig, ekkor kezdődik ugyanis a felkészülés.
- A szokásos mederben zajlik majd az alapozás, az első héten inkább az erőnlétre fektetjük a hangsúlyt, a második héttől pedig előkerül a labda is. Az elmúlt szezonban a hátsó régióban végeztünk, idén a középmezőny a cél. A tavalyi csapat egy-két kivételtől eltekintve együtt marad, Palágyi Ákos tanulmányi okok miatt távozik, és kérdéses Kapcsándi Kristóf sorsa is, egyelőre nem tudom, hogy hogyan tudja összeegyeztetni a munkáját az edzésekkel és a meccsekkel. Szeretnénk néhány játékost igazolni, nem titok, hogy elsősorban Ajkáról igyekszünk erősíteni, olyanokkal, akik nem vállalják az NB I/B-t. A bajnokságban három új csapat lesz – az Alba MÁV Előre, a Szombathelyi ESE valamint a Kőkúti Sasok DSE – biztos vagyok benne, hogy nem fognak unatkozni a nézők, nagy küzdelmekre van kilátás.

Az NB II-es bajnokság csoportbeosztása: Alba MÁV Előre, Bakonyerdő Pápa, BKSE II., ETO-SZESE Győr II., Kőkúti Sasok DSE, Móri KSC, Szentgotthárd, Szombathelyi ESE, Tarján, Várpalota, Veszprém II., Veszprém KKFT.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
Ez is érdekelhet

2017-09-22 12:43:11

Elindultak a minijudo foglalkozások


2017-11-10 09:27:48

Kispályás díjkiosztó


2017-09-15 09:07:53

Elégedett világbajnoki szereplésével a szkanderes


2017-08-21 13:11:44

Hét érmet szereztek kalapácsvetőink