Megújult a Szent Anna templom tornya


2017-07-26 14:16:47  | cikk: Babos Petra  | A Szent Anna templomtoronyban a toronyablakok alatti részek az évek során megromlottak, elkezdett a vakolat hullani, így szükségessé vált a felújítása. A munkálatok júniusban kezdődtek meg, amikor a laza rétegeket először eltávolították, s elkészítették az új vakolatot. Jelenleg a szakemberek már festik a toronyrészt, ami előreláthatólag a búcsúra, vagyis vasárnapra el is készül.
Salgó Ferenc kanonok-plébános elmondta, köszönetét fejezi ki minden támogatónak, az adományozók, s a hívek a segítségét, akik sokban hozzájárultak a körülbelül 2.000.000 Ft-ba kerülő munkálatnak.
A plébánostól megtudtuk, a Szent József templom keresztje a viharban megsérült, ezért le kellett szerelni, s fel kell újítani a közeljövőben.

Képek:


Címkék: Szent Anna templom
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet