Húsos családi nap


2017-07-31 15:13:13  | cikk: Haraszti Gábor  | Felnőtt páros stéges versennyel, gyermekek számára kiírt kupával, finomabbnál-finomabb ételekkel, hűsítő italokkal és hajnalig tartó mulatsággal várta a Pápai Húsos Horgász Egyesület tagjait és hozzátartozóit a horgásztavon rendezett családi napon. Délelőtt a gyerekek, délután pedig a felnőtt párosok foglalták el helyeiket a tó partján, ahol nem is elsősorban a versenyen volt a fő hangsúly, hanem a jó hangulaton, a kikapcsolódáson és a közösségi élményen. Ezt hangsúlyozta Orbán Péter egyesületi elnök is, aki szerint az, hogy a tagok és családtagjaik jól érzik magukat, jókat tudnak beszélgetni és érzik azt, hogy megbecsült tagjai az egyesületnek sokkal fontosabb, mint a fogási eredmények.
- Ez a mostani rendezvény egy ünnep számunkra, a délelőtti gyerekversenyen a picik tudták hasznosítani, amit a korábbi táborban elsajátítottak. Egyébként a hal nem nagyon evett, de ezt sem szegte a kedvüket, nagyon lelkesek és aranyosak voltak, senki sem távozott üres kézzel, okleveleket, ajándékokat osztottunk ki mindenkinek. Megéri foglalkozni velük, hiszen ha nem karolnánk fel őket, egy nagyon nagy űr keletkezne, amit nem szeretnénk. A felnőtt Ács-Bau Kupán 50 feletti volt a létszám, nagy örömömre kiváló volt a hangulat, határon túlról is érkezett horgász, a fiataloknál észak-ír nevezőnk is volt, így nemzetközi volt a verseny. Nagyon odafigyeltünk a gasztronómiai felhozatalra is, Fodor Gergő jóvoltából halászlével, cicegével, babgulyással, pörkölttel várunk minden barátunkat, estére pedig elkészül a nyárson forgó malacunk is.
A versenyt végül - megvédve tavalyi elsőségét - a Csukárdi Zoltán - Horváth Péter páros nyerte 9740 grammal, második a Csöngei Norbert – Csöngei László duó lett (6315 g), harmadik helyen pedig az Antal György – Csákvári Ferenc páros végzett (5960 g).

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
Ez is érdekelhet

2017-11-06 14:09:06

Megnyert meccset engedtek ki a kezükből


2017-10-28 16:02:46

Értékes döntetlen az éllovas otthonában


2017-09-19 17:33:02

69 gól született a hétvégén


2017-11-28 16:01:19

A Türr nyerte a Szent István Kupát