Felvidéken jártak a PELC-es focisták


2017-08-03 11:27:29  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | Remek hangulatú meghívásos labdarúgó tornán vett részt a Pápai Egyesített Labdarúgó Club – számol be a klub honlapja. A fiatalok a felvidéki Ekecsen jártak, ahol vendéglátóik nagyon kitettek magukért, a pápaiaknak rendkívül szívélyes fogadtatásban volt részük.
- A torna keretein belül kitűnő pályán, szimpatikus és lelkes ellenfelekkel játszhattunk, kiváló ételeket és italokat fogyaszthattunk – mesélte Lengyel Ferenc szakmai igazgató. Ráadásul csapataink sportszerű játékkal és jó teljesítményt nyújtva vívták ki a helyi közönség és a résztvevő csapatok szimpátiáját.
A délelőtt folyamán az U12-U13-as vegyes korosztály négycsapatos tornán vett rész, keresztpályán, 7+1 létszámmal, les nélküli szabályrendszerben. Mindhárom mérkőzésünket magabiztosan nyertük meg: a helyi csapat (Ekecs) ellen 3:2, egy kisebb környékbeli csapat ellen 7:0, és a harmadik, döntő mérkőzést az addig veretlen Levél község csapatával szemben 3:0 arányban. Délután az U16-U17 vegyes korosztály felkészülési mérkőzést játszott a helyi U18-as csapat ellen. A nagy melegben megrendezett találkozón magabiztos 3:0 arányú győzelmet arattunk. A csapatsiker mellett egy különdíjat is hazahoztunk, ugyanis Présing Balázs a torna legjobb kapusa díját vehette át. Köszönet a gyerekeknek és az edzőknek, hogy kellő fegyelemmel, odaadással, lelkesedéssel és jó kedvvel viselkedtek, ezzel is öregbítve egyesületünk hírnevét!
Lengyel Ferenc reményét fejezte ki, hogy ez az ígéretes kapcsolat megmarad és hamarosan a pápai klub is vendégül láthatja a határon túliakat.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: PELC
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-06-14 12:46:22

Tovább a megkezdett úton - sikeres volt a pápai utánpótlásév


2018-04-12 06:43:17

Csak a gólkülönbség döntött


2018-06-20 17:22:24

Jelesre vizsgázott a női szakág


2018-04-06 22:16:10

Egy szoros, egy sima vereség