A körzeti megbízott személyesen kereste fel az illetékességi területén élő idős személyeket


2017-08-07 14:40:22  | cikk:  | 


A pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottja Nagygyimót községben kereste fel otthonaikban az idős személyeket bűnmegelőzési tanácsadás céljából. Felhívta a figyelmüket, hogy besurranásos lopások megelőzése érdekében otthon tartózkodásuk alatt is zárják az utcakaput és a bejárati ajtót, valamint a lakás szellőztetése során járjanak el körültekintően, különösen, ha otthonuk ablakai az utcára nyílnak. A körzeti megbízott kiemelte, hogy idegen személyeket ne engedjenek házukba, legyenek óvatosak a házalással kínált termékek esetében, majd vagyonvédelmi és bűnmegelőzési tanácsokat tartalmazó kiadványokat adott át a felkeresett idős személyeknek.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2017-12-18 13:43:48

Ajándékcsomag a „Látni és látszani” akció pápai nyertesének


A rendőrségi toborzás, valamint a bűn- és baleset-megelőzési tevékenység keretében 2017. december 9-én 9 órától 11 óráig a pápai TESCO áruházban (Pápa, Celli út 92.) várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság.

A rendőrség munkatársai a határvadász szolgálatról, a jelentkezés...

2017-12-06 14:44:09

Toborzás és prevenció a TESCO áruházban


A rendőrségi toborzás, valamint a bűn- és baleset-megelőzési tevékenység keretében 2017. november 4-én 9 órától 11 óráig a pápai TESCO áruházban (Pápa, Celli út 92.) várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság.

A rendőrség munkatársai a határvadász szolgálatról, a jelentkezés...

2017-10-30 10:46:07

Toborzás és prevenció a TESCO áruházban


2017-11-06 15:59:48

Ülésezett a Pápa Városi Baleset-megelőzési Bizottság