Megkezdődött a rendelés a megújult Vízmű utcai rendelőkben


2017-08-07 16:21:06  | cikk: pi-pa  | Május elején kezdődött és a napokban fejeződött be a Vízmű utcai orvosi rendelő felújítása. A 40 millió forintos, energetikai, gépészeti és esztétikai felújítást tartalmazó beruházást követően ma reggel adták át az épületet, melyben két felnőtt háziorvosi és egy gyermekorvosi praxis működik, valamint két védőnői körzet kisgyermekei és kismamái is itt kapnak ellátást.
A megújult épület átadásán dr. Áldozó Tamás polgármester elmondta, egy belügyminisztériumi pályázaton elnyert 30 millió forintos támogatásnak és a 10 milliós önkormányzati önrésznek köszönhetően valósulhatott meg a felújítás. A polgármester köszöntet mondott dr. Kovács Zoltán államtitkár, országgyűlési képviselőnek, aki sokat dolgozott a pályázat sikeréért.

Dr. Áldozó Tamás és Unger Tamás adták át a megújult rendelőket

Dr. Áldozó Tamás hangsúlyozta, az átalakítás mindig kényelmetlenségekkel jár, és ez most is így volt, hiszen az épületben átmenetileg szünetelt a rendelés. Köszönetet mondottaz együttműködésért a Vízmű utcában rendelő orvosoknak és a védőnőknek, akik az elmúlt közel két hónapban az Anna téren fogadták pácienseiket.
Mint elhangzott, azért is fontos volt, hogy ez a munka időben befejeződjön, mert hamarosan megkezdődik a Huszár lakótelepi rendelő felújítása, így az Anna téren az ott rendelő orvosok és védőnők kapnak majd ideiglenes elhelyezést.
Unger Tamás alpolgármester, a választókörzet önkormányzati képviselője hangsúlyozta, a munkája legörömtelibb pillanata, amikor egy új, vagy megújult épületet átadhat, mert ez nem csupán bizonyos problémák megoldását mutatja, hanem valami újnak a létrehozását is. A felújított orvosi rendelő átadása mindenki számmára öröm, hiszen a betegek számára kényelmesebbé válik a várakozás, az itt dolgozók pedig jobb körülmények között végezhetik a munkájukat és az sem utolsó szempont, hogy a fenntartási költségek is csökkennek a korszerűsítésnek köszönhetően.
A Vízmű utcai rendelőben a gyermekorvosi és védőnői rendelés a mai napon megkezdődött, a felnőtt háziorvosi rendelés pedig szerdán indul újra.

Képek:

Kapcsolódó cikk(ek):

Címkék: felújítás
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!