Eldőlt, hol játszik hétvégén a Perutz


2017-08-10 14:56:29  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra  | Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Pápai Perutz FC augusztus 12-én 17:30-tól a Pénzügyőr SE ellen idegenben vág neki a 2017/2018-as NB III-as labdarúgó bajnokságnak. Mivel azonban a legutóbbi harmadosztályú kiírás közép csoportjában 9. helyezést elért gárda stadionja nem rendelkezik a Magyar Labdarúgó Szövetség által előírt 500 fős fedett lelátóval, a szövetség nem engedélyezte, hogy hazai pályán játssza a meccset. Sokáig kérdéses volt, hogy hol találkoznak a felek, mostanra azonban kiderült, hogy az ESMTK játéktere (Budapest, XX. kerület, Ady Endre u.150.) lesz a helyszín, az időpont nem változott. 
- Aki ismer az tudja, hogy én mindig a győzelemben gondolkodom, így a nyitókörben is csak a három ponttal lennék elégedett - nyilatkozta hírportálunknak Marton Miklós. -Természetesen ez nem azt jelenti, hogy az első perctől nekiesünk majd ellenfelünknek, a harmadosztály teljesen más, mint a megyei mezőny, végig koncentráltan, okosan kell futballoznunk, és a helyzeteinkkel jól kell sáfárkodnunk. Szombati ellenfelünkről nem rendelkezünk túl sok információval, mindössze annyit tudunk, hogy náluk is nagy volt a játékosmozgás, így két átalakult együttes csap majd össze a nyitányon, bízom benne, hogy ebből mi jövünk majd ki jobban.

A mérkőzést Szabó Levente vezeti, segítői Csóra Szabolcs és Katona Brigitta lesznek.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-05-15 17:05:18

Eredményes tavaszi versenyévad a Bakony Judo Klubnál


2018-04-23 21:06:50

310 judoka a Bakony Kupán


2018-06-27 16:25:35

Funino focitábor


2018-04-20 16:41:04

A mozgást népszerűsítették