Károkat okozott a csütörtök este tomboló szélvihar


2017-08-11 11:33:56  | cikk: Babos Petra  | Magyarország nyugati részét csütörtök késő este elérő vihar miatt rengeteg épületben keletkezett kár, az esetek nagy többségében a szél megbontotta a háztetőt vagy fa dőlt az épületre. Pápán is több fa dőlt ki, cserepeket fújt le a szél, illetve faágak dőltek az utakra.
Buics Lajos, a Városgondnokság kommunális csoportvezetője hírportálunknak elmondta, tegnap este 10 órakor a Képző utcában fa dőlt az útra, amit még akkor este el is távolítottak, hogy ne akadályozza a forgalmat. Reggel óta a város útjait, járdáit és a kerékpárutakat gally mentesítik a Városgondnokság szakemberei. Kidőlt fák darabolását és elszállítását végzik a Kisligetben, a Várkertben, az Erzsébet ligetben és a Képző utcában. A munkálatok a jövő héten is folytatódnak. A Kisligetben az erős szél letört egy faágat, ami megrongálta a villanyvezetéket is, a környéken szünetelt az áramszolgáltatás, a hiba elhárításán az E.ON szakemberei dolgoztak. Több Pápa környéki településen is szünetelt az áramszolgáltatás, aminek megszüntetésén folyamatosan dolgoznak az E.ON munkatársai.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-07-08 18:34:10

Magas rangú elismerés dr. Farkas Kálmán főorvosnak


2018-03-25 11:07:08

Zanzafix születésnapját ünnepelték


2018-06-17 09:04:30

Beiktatták Polgárdi Sándor esperest


2018-02-28 13:10:57

Éves közgyűlés a nyugdíjas egyesületnél