Révfülöpön edzőtáborozott a Koko-Gym


2017-08-15 11:34:14  | cikk: Haraszti Gábor  | A tatabányai Mega Tech SE, a mosonmagyaróvári Vi-Gó SE valamint a Koko-Gym KSE győri és pápai szakosztálya immár hetedik alkalommal közös edzőtáborban vett részt Révfülöpön. Az egy hét során délelőtt technikai, délután erőnléti edzés várt a résztvevőkre, természetesen azért a pihenésre, kikapcsolódásra is jutott idő. A tábor a versenyzőknek jó lehetőséget kínált, hogy az augusztus 26-ai tatabányai gálára tovább készülhessenek.
- A részvételre idén sem lehet panaszunk, hiszen 75-en vettek részt a táborban, ahol külön figyelmet fordítottunk a belharc oktatásra - mesélte Korpics Gábor, a pápai egyesület vezetője. Jól sikerült a tábor, ahol a hobbisták és a versenyzők egyaránt megtalálhatták számításaikat. A hozzáállás jó volt, az időjárásra és a szállásra sem lehetett panaszunk, biztos vagyok benne, hogy mindenki elfáradt és sokat tanult az egy hét során. 
Korpics Gábor elmondta, ettől a héttől visszatérnek a megszokott edzésekhez, hiszen hat fővel részt vesznek a Tatabányán rendezendő gálán, ősszel pedig új csoportokat indítanak és - ha minden az elképzeléseik szerint alakul - szeptembertől új helyen folytatják a munkát.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-01-11 11:05:19

A harmadik negyed döntött


2018-04-21 19:18:02

Hat gól, két büntető, egy piros a Perutz meccsén


2018-01-27 14:51:14

Tornagyőztes az U10


2018-01-29 15:38:43

Olimpikon látogatta meg judósainkat