Megyei rangadóra készül a Perutz


2017-08-17 14:26:42  | cikk: Haraszti Gábor  | Megyei rangadón szeretné kiküszöbölni az első fordulóban esett csorbát a Pápai Perutz FC. Az NB III-as pontvadászat második körében ugyanis Ajka együttese látogat a Perutz Stadionba. A szombati találkozó több szempontból is fontos lesz, hiszen a hazaiak egyrészt immár tétmeccsen is bemutatkoznak közönségüknek, másrészt a szezon előtt egy jó rajtban reménykedő Perutz számára csakis a három pont lehet a gyógyír a Pénzügyőr elleni bosszantó vereségre. A szombaton 17:30-kor kezdődő 90 perccel kapcsolatban Marton Miklós úgy nyilatkozott, szurkolóik előtt mindenképpen javítani szeretnének mérlegükön, ám a jó erőkből álló, és a nyitófordulóban magabiztos győzelmet arató Ajka biztosan megnehezíti majd a dolgukat.
- A játék képe alapján minimum egy pontra rászolgáltunk volna – utalt a Pénzügyőr ellen 1-0-ra elveszített találkozóra a Perutz edzője. Sajnos megint csak azt láttam, amit az edzőmeccseken, hogy rossz a helyzetkihasználásunk. Sokat gyakoroljuk a támadás-befejezéseket az edzéseken, bízom benne, hogy az Ajka ellen ez már gólokban is megmutatkozik.
Marton Miklós szerint hajtós, sokat futó csapattal találkoznak szombaton. - Tanulni kell a hibáinkból, tisztában vagyunk az erősségeikkel, nehéz meccsre számítok, de hazai pályán csakis a három pontot tartom elfogadható eredménynek. Sajnos helyzetünket továbbra is sérülések nehezítik, Böröczky Bálint, Somogyi Richárd és Kovács Szabolcs sem lesz bevethető.
Marton Miklós reményét fejezte ki, hogy drukkereik nagy számban kilátogatnak majd ki a meccsre, ami hatalmas lökést adhatna játékosainak. A meccs pikantériáját a két város közelsége mellett még az adja, hogy a Perutz a nyár folyamán több korábbi ajkai labdarúgót is leigazolt, Szabó Zsolt, Skriba Máté, Hanzl Máté, Kozma Máté és Nagy Bálint is korábbi kenyéradója ellen készül.
A találkozót dr. Kovács Gergely vezeti, segítői Nagy Viktor és Bognár László lesznek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
Ez is érdekelhet

2017-08-04 15:26:58

Közel 100 bérlet már gazdára talált


2017-07-21 21:21:18

Kimaradtak a lehetőségek


2017-11-06 17:36:07

Böröczky Bálint jobban van


2017-09-20 17:30:21

Kiesett a kupából a Perutz FC