Három baleset az elmúlt héten


2017-08-23 10:07:05  | cikk:  | Az elmúlt héten – 2017. augusztus 14. és 2017. augusztus 20. között – a Pápai járásban három közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök. Az ütközések közül egy esetben személyi sérülés is történt, egy gépjárművezető könnyű sérüléseket szenvedett. A balesetek lakott területen kívül és két Pápa környéki településen következtek be. Az elsődleges adatok szerint kialakulásukhoz az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, a követési távolság helytelen megválasztása és a szabálytalan kikerülés vezetett.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy a jármű sebességét – a megengedett sebességhatárokon belül – az út vonalvezetésének és az útburkolat minőségének megfelelően válasszák meg, valamint tartsanak megfelelő követési távolságot az előttük haladó gépjármű mögött!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2017-09-27 14:06:42

Hurokcsapdával gyűjtött agancsokat


Egy lakás vagy családi ház biztonsága mindenki számára fontos, hiszen lakberendezési és egyéb vagyontárgyaink eszmei értékkel is bírnak, ráadásul senki sem szeretné, ha idegenek lépnék át kéretlenül lakása küszöbét. De vajon mindent megteszünk lakóhelyünk biztonsága érdekében? Nyugodtan hagyhatjuk...

2018-01-15 20:22:14

A lakásbetörés megelőzhető!


A „Polgárok vagyonvédelmét elősegítő bűnmegelőzési program” és a határvadász toborzás keretében 2018. február 21-én 14 órától 15 óráig a Pápa, Szabó Ervin utca 54. szám alatti megújult körzet megbízotti irodában várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság.

Az...

2018-02-16 07:59:23

Bűnmegelőzési információs pont és toborzás a megújult körzeti megbízotti irodában


A Pápa Városi Baleset-megelőzési Bizottság 2017. november 19-én, 16 órai kezdettel kerékpáros emléktúrát szervez a közlekedési balesetek áldozatainak emléknapja alkalmából.

Az eseményre szeretettel meghívunk mindenkit, aki így kíván tisztelegni az áldozatok előtt.

Kiindulási...

2017-11-08 12:40:10

Kerékpáros emléktúra