Három baleset az elmúlt héten


2017-08-23 10:07:05  | cikk:  | Az elmúlt héten – 2017. augusztus 14. és 2017. augusztus 20. között – a Pápai járásban három közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök. Az ütközések közül egy esetben személyi sérülés is történt, egy gépjárművezető könnyű sérüléseket szenvedett. A balesetek lakott területen kívül és két Pápa környéki településen következtek be. Az elsődleges adatok szerint kialakulásukhoz az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, a követési távolság helytelen megválasztása és a szabálytalan kikerülés vezetett.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy a jármű sebességét – a megengedett sebességhatárokon belül – az út vonalvezetésének és az útburkolat minőségének megfelelően válasszák meg, valamint tartsanak megfelelő követési távolságot az előttük haladó gépjármű mögött!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

Számos európai országban, így Magyarországon is 2018. február 6-a a Biztonságos Internet Napja. Kérjük, fogadják meg az alábbi rendőrségi tanácsokat az internet használatával elkövetett bűncselekmények megelőzése, valamint a biztonságos böngészés érdekében!

- Válasszon legalább 8...

2018-02-06 13:31:11

Rendőrségi tanácsok az internetes bűncselekmények megelőzésére


2018-03-28 15:17:42

Közlekedésbiztonsági délelőtt a mihályházi óvodában


Az elmúlt héten - 2017. január 8. és 2017. január 14. között - hét közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök.

Öt baleset kizárólag anyagi kárral járt, két baleset alkalmával viszont egy-egy személy könnyű sérüléseket szenvedett. Az ütközések közül négy...

2018-01-17 15:26:11

Hét baleset az elmúlt héten


A pápai rendőrök bíróság elé állítási javaslattal zártak le egy telefonlopás miatt folytatott nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. december 11-én délután egy 32 éves helyi férfi és egy 25 éves helyi nő az egyik pápai áruház műszaki osztályáról három mobiltelefont...

2018-01-08 08:21:45

Telefonokat loptak, lezárult a nyomozás