A nyugdíjasok nem érdemelnek ilyen kijelentéseket - dr. Kovács Zoltán sajtótájékoztatója


2017-08-28 20:24:09  | cikk: pi-pa  | fotó: Pintér Ádám  | A Jobbikban „cukiság kampány” zajlik, ugyanakkor nem látjuk, hogy a párt elnökének milyen is a valódi arca – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár, országgyűlési képviselő mai, Vona Gábor, a Jobbik elnöke nyugdíjasokat sértő közösségi bejegyzései kapcsán tartott sajtótájékoztatóján. „Szájukból szennyvíz folyik”, „szemeikben gyűlölet lobog”, „bácsikák és nénikék magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezekkel” – idézett néhányat az említett mondatok közül.
„-Mi a magunk részéről felszólítottuk Vona Gábort, hogy kérjen bocsánatot a nyugdíjas társadalomtól. Erre egy hónap nem volt elegendő. Ezért úgy gondolom, hogy talán a helyi Jobbik elnökébe több emberi érzés szorult és bocsánatot kér a helyi nyugdíjasoktól az elkövetkező időszakban.” – mondta dr. Kovács Zoltán, majd hangsúlyozta, nem jó ilyen szinten békétlenséget szítani a társadalom különböző csoportjai között. Főként úgy nem, hogy ezt az országot nagyanyáink és nagyapáink húzták ki a bajból a háború után, viselték a háborús nehézségeket, majd a Rákosi- és Kádár-korszak nehézségeit, tulajdonképpen újraépítették az országot, nevelték a szüleinket és bennünket, tehát nem érdemelnek ilyen kijelentéseket.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-06-17 09:04:30

Beiktatták Polgárdi Sándor esperest


2018-05-20 21:08:18

Tavaszi nagytakarítás Tapolcafőn


2018-04-04 22:03:24

A foglalkoztatási paktum aktualitásait ismertették


2018-05-13 21:46:49

Az ifjúsági néptánc fővárosa volt Pápa