A Kaposvár ellen törné meg rossz szériáját a Perutz


2017-08-31 06:26:16  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | Az NB III-as labdarúgó bajnokság nyugati csoportjának negyedik fordulójában a harmadik helyen álló, eddig veretlen Kaposvárt fogadja a Perutz FC. Nem túlzás azt állítani, hogy két, merőben ellentétes szezont futó együttes találkozik a Perutz stadionban, hiszen a házigazdák mindhárom bajnokijukat elveszítették, míg a Rákóczi két győzelmet és egy döntetlent tud felmutatni, legutóbb a Csornát győzték le 2-1-re. Marton Miklós csapatára az eddigi legkeményebb próbatétel vár, és ahhoz, hogy ponttal, pontokkal vonuljanak az öltözőbe, a helyzetkihasználáson mindenképp javítani kell.
- Nehéz feldolgozni az elmúlt mérkőzéseken látottakat, jelenleg úgy állunk pont nélkül, hogy talán az Ajka elleni második félidőt leszámítva nem játszottunk rosszul, helyzeteink, több ziccerünk is volt – emlékeztetett a vezetőedző. - Sajnos a bakik ezen a szinten már nem férnek bele, minden elkövetett hiba pontokba kerül, legutóbb is bohózatba illő gólokat kaptunk. A Kaposvár ellen is úgy készülünk, ahogy a többi csapat ellen, sajnos taktikáról, felállásról nem tudok beszélni, jelenleg ugyanis nem tudom, kikre számíthatok pénteken, továbbra is sok a sérültünk. Győzni szeretnénk, ehhez azonban bátran és végig koncentráltan kell futballoznunk és nagyon számítunk a közönség támogatására is.
Marton Miklós hozzátette, megnézték a Kaposvár legutóbbi bajnokiját, jó, de nem verhetetlen csapatnak tarja Artner Tamás alakulatát. Az összecsapást az előzetesen kiadottól eltérően egy nappal korábban, szeptember 1-jén, pénteken 19 órától rendezik a stadionban.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-03-30 12:08:45

Dobogós csapathoz utazik a Perutz FC


2018-03-10 17:23:19

Vitatható büntetővel verte a III. kerület a Perutzot


2018-06-12 10:00:31

Jövőre az NB II a cél


2018-04-04 21:43:32

Kikapott Ajkán a tartalékos Perutz