Somogyi is ott lehet a Csepel ellen


2017-09-08 14:35:23  | cikk: Haraszti Gábor  | A Csorna és a Veszprém hétvégi sikerét követően először várja a sereghajtó pozíciójából soron következő bajnoki találkozóját a negyedik fordulóban újfent vereséget szenvedő, így továbbra is pont nélkül álló Perutz FC. Marton Miklós együttesének a középmezőnyben tanyázó Csepel otthonában kell megkezdeni a pontgyűjtést. A legutóbbi fordulóban kis híján ledolgozta háromgólos hátrányát a pápai csapat, ám a hazaiak későn ébredtek, így a bajnoki címre hajtó Kaposvár elvitte a pontokat.
- Ismét rossz hangulatban vágtunk neki a hétnek - utalt a hét eleji tréningre a Perutz vezetőedzője. – Azért dolgozunk, hogy megszakadjon ez a rossz sorozat, de ehhez nem szabad a korábban látott kapitális hibákat elkövetnünk, egyénileg és csapatszinten is sokkal jobban oda kell figyelnünk a védekezésünkre.
Javítási lehetőség szeptember 9-én a két győzelemmel és két vereséggel a nyolcadik helyen álló Csepel FC otthonában kínálkozik.
- Újfent nem számítok könnyű mérkőzésre, masszív ellenfél hírében áll a Csepel, úgy hírlik, amíg nem kap gólt, nem mozgósít nagy erőket a támadásokra. Nekünk gólt kell szereznünk, és ha ez sikerül, akkor az ellenfélnek ki kell nyílnia, ami lehetőséget ad nekünk a kontratámadásokra. Ha mindenki odateszi magát és végig fegyelmezetten futballozunk, biztos vagyok benne, hogy meglesz az első győzelmünk.
Jó hír a csapat háza tájáról, hogy Somogyi Richárd múlt héten elkezdte az edzéseket, talán a hétvégi meccsen bevethető lesz, Kovács Szabolcs és Skriba Máté viszont továbbra is maródi.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
Ez is érdekelhet

2017-07-05 17:17:42

Ha nyár, akkor kézilabda tábor


2017-09-27 10:14:51

Jól teljesítettek a csatárok


2017-07-31 15:13:13

Húsos családi nap


2017-10-08 17:59:09

Bravúros Perutz győzelem