Egy győzelem, egy vereség az akadémisták ellen


2017-09-09 14:36:43  | cikk: Haraszti Gábor  | U12-es és U13-as utánpótlás csapatunk is hazai pályán vágott neki a 2017/2018-as labdarúgó pontvadászatnak. Horváth Imre tanítványai a Munkácsy Sporttelepén a Zalaegerszegi Akadémiával találkoztak. A játéknapon elsőként az U13-as korosztály lépett pályára, a mieink sajnos 4-0 arányban alulmaradtak, viszont az egy évvel fiatalabbak Mórocz Balázs szép találatával 1-0-ra legyőzték a zalaiakat és győzelemmel vágtak neki a sorozatnak.
- Összességében azt mondom, nem lehet panaszunk a szezonkezdetre - értékelt a lefújás után Horváth Imre, a PELC edzője. Az U13-mal a vereség ellenére részben elégedett vagyok, sajnos a védelemből betegség miatt hiányzott az egyik játékosunk, és ennek megéreztük a hiányát. Ennek ellenére a játék egyes elemeiben abszolút partnerek voltunk, a labdavesztés utáni lassú visszarendeződés miatt kaptuk a gólok többségét. A fiatalabbak egyénileg és csapatszinten is jól teljesítettek, talán a párharcok megnyerésében kell még fejlődnünk, de ne legyünk telhetetlenek, örüljünk a három pontnak.
A pápai tréner hozzátette, egyik csapatnak sem volt könnyű az átállás, hiszen az U13 tavaly félpályás játékrendszerben, míg az U12 szűkített játéktéren szerepelt, de azon dolgoznak, hogy hozzászokjanak a megváltozott körülményekhez és töretlen legyen a fejlődésük.

Képek:


Címkék: PELC
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-06-20 17:22:24

Jelesre vizsgázott a női szakág


2018-04-14 19:01:35

Utánpótlás labdarúgás: Egy győzelem, egy döntetlen


2018-04-12 06:43:17

Csak a gólkülönbség döntött


2018-04-06 22:16:10

Egy szoros, egy sima vereség