Győzelemre készül a Perutz


2017-09-15 08:56:03  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | A korábbi hetekhez képest nyugodtabban várhatja soron következő NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzését a Pápai Perutz FC. Marton Miklós csapatának ugyanis a legutóbbi, ötödik fordulóban megtört a négy mérkőzés óta tartó nyeretlenségi szériája, az 1-0-s Csepel elleni győzelemmel pedig mindjárt négy helyet ugrott előre a tabellán a pápai gárda.
- Nagyon ránkfért már a siker, azt gondolom a játék összképe alapján rá is szolgáltunk a három pontra, a győzelem értékét növeli, hogy több mint 50 percet egy jogtalan kiállítás miatt emberhátrányban futballoztunk – emlékeztetett a pápaiak trénere. Olyan meccs volt, amilyet vártam, ellenfelünk visszaállt védekezni, szerencsére hamar fel tudtuk törni a védelmi vonalukat. Ha jobban használjuk ki a helyzeteinket, akkor nagyobb is lehetett volna a különbség, de most az volt a legfontosabb, hogy nyerjünk.
A folytatásban a tabellán három győzelemmel (Veszprém, BKV Előre, Csorna) és két vereséggel (THSE-Szabadkikötő, Dunaharaszti) ötödik helyen álló Andráshida lesz az ellenfél.
- Szombati ellenfelünk hasonló játékot játszik, mint a Csepel, a védekezésre helyezi a fő hangsúlyt és pontrúgásokból, kontrákból igyekszik gólt szerezni. Fel fogunk készülni belőlük, és ha senki sem követi el azokat a hibákat, amiket az első pár mérkőzésen láttunk, nem lesz gond. Győzelemre számítok és arra is fogunk játszani – tette hozzá Marton Miklós.
A mérkőzést – melyet a kiadottól eltérően szeptember 16-án, szombaton 19 órától rendeznek a Perutz stadionban – Kovács Szabolcs és Skriba Máté sérülés miatt biztosan kihagyja, ahogy a Csepel ellen kiállított Iványi Martin is, akit egy mérkőzésre tiltott el a fegyelmi bizottság.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-06-12 19:43:31

Távozik Marton Miklós


2018-03-31 19:01:37

Kár az utolsó húsz percért


2018-07-02 17:42:24

Megkezdte a felkészülést a Perutz FC


2018-04-28 18:46:16

Megint kikapott idegenben a Perutz FC