Csúnyán elmeszelték a Perutz csapatkapitányát


2017-09-20 06:43:21  | cikk: Haraszti Gábor  | Ülésezett a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Fegyelmi Bizottsága, melyen foglalkoztak a Perutz FC – Andráshida bajnoki mérkőzés 91. percében történt eseményekkel kapcsolatban. Mint korábban megírtuk, a találkozó hajrájában az andráshidai kapu előtti kavarodás során Szabó Zsoltot lerántották a tizenhatoson belül, ám a játékvezető sípja néma maradt. A sárga-kékek az elmaradt tizenegyest számon kérték Horváth Patrikon, így tett Császár Attila is, aki a rövid eszmecsere után ellökte a vendégek szintén reklamáló játékosát, mely után piros lapot kapott. A fegyelmi határozatból kiderül, a pápaiak csapatkapitányát hat mérkőzésre tiltották el, mert „amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben a játékvezetőt vállánál fogva visszahúzta, majd ellenfelét arcánál fogva ellökte.
A döntés értelmében a játékos a THSE-Szabadkikötő, a BKV Előre, a Dunaharaszti, a Csorna, a Veszprém és az Érd ellen sem lehetet ott Marton Miklós keretében.

A csapat fellebbez a döntés ellen.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2017-10-14 17:57:41

Csak a szokásos: Szabó gólja győzelmet ért a Perutznak


2017-09-17 14:48:36

Távoli bombák okozták a Perutz vesztét


2017-11-05 16:16:09

A második félidőben fordított a Perutz


2017-10-31 09:50:26

Egy nappal később játszik a Perutz