Séta az óvoda körül


2017-09-20 14:41:16  | cikk:  | Az Európai Mobilitási Hét keretében a pápai Szivárvány Óvodában tartottak közlekedési foglalkozást a pápai rendőrök.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2017. szeptember 18-án délelőtt játékos közlekedési foglalkozásra és egy óvoda körüli sétára hívták a pápai Szivárvány Óvoda valamennyi óvodását. A gyermekek közlekedési témájú rajzokat színezhettek, közlekedési táblákat ábrázoló kirakókkal játszhattak, valamint egy mágneses tábla segítségével ismerkedhettek meg a kerékpár kötelező tartozékaival és a kerékpáros ajánlott felszereléseivel.

A délelőtt folyamán valamennyi óvódás csoport egy rövid sétát is tett az óvoda közelében, amelynek során a gyermekek és az óvópedagógusok láthatósági mellényt viseltek. Az őket vezető rendőr felhívta a figyelmet az úttesten történő átkelés szabályaira, így a séta végén már minden gyermek tudta, hogy az úttestre csak alapos körülnézést követően szabad lépni és azon késedelem nélkül át kell haladni.

A rendezvény alatt az óvodásoknak lehetőségük nyílt arra is, hogy beüljenek a rendőrautóba és közelről meghallgassák a sziréna hangját.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A mobileszközök (okostelefonok, táblagépek) jelentősen megkönnyítik mindennapjainkat. Mivel azonban nem csak otthon vagy munkahelyünkön használjuk, nagyobb a kockázata, hogy illetéktelen kezekbe kerülnek.

Bizalmas és személyes adatokat tárolunk rajtuk, ezért elvesztésük vagy ellopásuk esetén...

2018-02-05 12:10:21

Védje mobileszközeit!


2018-01-12 07:30:12

Előzzük meg az adathalászatot!


2018-01-22 17:03:42

Előzetesben: lopott a munkaadójától


2017-09-28 10:25:07

Rendőrkézen az állatkínzó