Séta az óvoda körül


2017-09-20 14:41:16  | cikk:  | Az Európai Mobilitási Hét keretében a pápai Szivárvány Óvodában tartottak közlekedési foglalkozást a pápai rendőrök.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2017. szeptember 18-án délelőtt játékos közlekedési foglalkozásra és egy óvoda körüli sétára hívták a pápai Szivárvány Óvoda valamennyi óvodását. A gyermekek közlekedési témájú rajzokat színezhettek, közlekedési táblákat ábrázoló kirakókkal játszhattak, valamint egy mágneses tábla segítségével ismerkedhettek meg a kerékpár kötelező tartozékaival és a kerékpáros ajánlott felszereléseivel.

A délelőtt folyamán valamennyi óvódás csoport egy rövid sétát is tett az óvoda közelében, amelynek során a gyermekek és az óvópedagógusok láthatósági mellényt viseltek. Az őket vezető rendőr felhívta a figyelmet az úttesten történő átkelés szabályaira, így a séta végén már minden gyermek tudta, hogy az úttestre csak alapos körülnézést követően szabad lépni és azon késedelem nélkül át kell haladni.

A rendezvény alatt az óvodásoknak lehetőségük nyílt arra is, hogy beüljenek a rendőrautóba és közelről meghallgassák a sziréna hangját.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-03-28 12:30:05

Közösen az egyházaskeszői idősek biztonságáért


2018-02-20 10:19:40

Elhajtott a baleset helyszínéről


A „Polgárok vagyonvédelmét elősegítő bűnmegelőzési program” és a határvadász toborzás keretében 2018. március 17-én (szombaton) 9 órától 11 óráig a pápai Interspar áruházban (Pápa, Celli út 21.) várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság.

Az információs ponton...

2018-03-12 15:03:22

Prevenció és toborzás az Interspar áruházban


Számos európai országban, így Magyarországon is 2018. február 6-a a Biztonságos Internet Napja. Kérjük, fogadják meg az alábbi rendőrségi tanácsokat az internet használatával elkövetett bűncselekmények megelőzése, valamint a biztonságos böngészés érdekében!

- Válasszon legalább 8...

2018-02-06 13:31:11

Rendőrségi tanácsok az internetes bűncselekmények megelőzésére