Szükség van a hazai pontokra is


2017-09-29 13:33:27  | cikk: Haraszti Gábor  | Két idegenbeli sikere után végre hazai közönségét is győzelemmel szeretné megörvendeztetni a Pápai Perutz FC, mely szeptember 30-án szombaton, 16 órai kezdéssel az egykoron szebb napokat látott BKV Előre gárdáját fogadja a Perutz Stadionban. Az NB III-as labdarúgó bajnokság nyolcadik fordulójában a 13. helyezett pápai alakulat (két győzelem, öt vereség) találkozik a tabella 10. helyén álló fővárosiakkal (három győzelem, egy döntetlen, három vereség), akik hullámzó teljesítményt nyújtanak, legutóbb viszont 4-0-ra legyőzték a csornaiakat, míg Marton Miklós gárdája is begyűjtötte a három pontot, 1-0-ra nyertek a THSE-Szabadkikötő pályáján.
- Végig mi domináltunk a meccsen, mi játszottuk a futballt, sajnos a sok lehetőségeink közül csak egyet sikerült gólra váltani, de a legfontosabb az, hogy nyertünk – vélekedett a legutóbbi 90 percről Marton Miklós. Nagyon fontos volt, hogy az Andráshida elleni vereség és a kupabúcsú után sikerélményhez jussanak a játékosok, amiből hétvégén is igyekszünk erőt meríteni.
Úgy tűnik, a fővárosban jól megy a csapatnak, hiszen eddigi mindkét győzelmüket Budapesten aratták, most azonban a bajnoki pontok itthon tartására készül a gárda.
- Muszáj végre győzelemmel megörvendeztetnünk közönségünket, nem fordulhat elő, hogy negyedik hazai meccsünkön is alulmaradjunk. A BKV Előre idegenbeli mutatóit ismerve (egy győzelem, egy döntetlen, két vereség) úgy gondolom, van esélyünk a három pontra, igaz ezt mondtam a korábban Pápán rendezett találkozókról is. Egyik csapat sem kiszámítható ebben a mezőnyben, így nem bocsátkoznék további találgatásokba, azt viszont megígérhetem, hogy támadni fogunk és a három pont begyűjtése a célunk.
Ahogy a szezon korábbi mérkőzésein, úgy most is lesznek hiányzók hazai oldalon, az eltiltott Császár Attila mellett Skriba Máté és Horváth Tamás sem egészséges, jó hír viszont, hogy a korábbi betegek felgyógyultak, sőt Kovács Szabolcs is játékra jelentkezett.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2017-11-10 09:27:48

Kispályás díjkiosztó


2017-10-03 20:13:09

Pápai ezüst a nemzetek viadalán


2017-12-18 20:39:47

A sport és a tanulmányok terén kiemelkedőt nyújtottak


2017-12-13 09:49:30

Tollaslabda: A megyei szereplés volt a tét