Elindult a Talent Program


2017-09-29 14:23:55  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | Az ősz beköszöntével a Pápai Egyesített Labdarúgó Clubnál elindult a „Talent” programnak keresztelt tehetségképző- és gondozóprogram – írja a pelc.hu. Az utánpótlás egyesület már évek óta nagy figyelmet fordít a gyerekek foglalkozásainak a lehető legjobb minőséggel való megtöltésére. Nem volt ez másképp az elmúlt időszakban sem, hiszen az edzők és a vezetőség fokozottan ügyeltek arra, hogy minden játékosuk az aktuális tudásának megfelelő csoportba kerülve megfelelő képzésben részesüljön, versenyeztetése lehetőség szerint motiváló legyen.
- Szisztematikusan próbáltunk és próbálunk előrelépni mind a gyakorlati, mind az elméleti fejlődésüket figyelembe véve – mondta Lengyel Ferenc szakmai igazgató. - Mindezekhez eszközparkunkat állandóan fejlesztve indítottunk „felzárkóztató” illetve „kiemelt” képzést biztosító különfoglalkozásokat, „bosu” és „coerver” képzéseket. Ezeket jól fogadták a gyerekek, nagy népszerűségnek örvendenek az érintettek körében. Ezen folyamatba illeszkedik a szeptember 27-én elindított új programunk, melyen pillanatnyilag 16 gyermek vesz részt. Ezek a fiatalok edzői ajánlásra az U10-es, U11-es és U12-es korosztályokból kerültek ki. Az a szándékunk, hogy a legtehetségesebbeknek tartott, a labdarúgás iránt elhivatott és a szülők által is támogatott gyermekeinkkel kiemelten foglalkozzunk annak érdekében, hogy az iskolaváltásukra felhalmozott tudásuk megfeleljen egy nagyobb követelményrendszert és kihívást állító klubba igazolásukhoz, elsősorban a kiemelt központunkba, a Győri ETO-ba.
Lengyel Ferenc elmondta, a minél hatékonyabb fejlődés érdekében a kiválasztottak havi rendszerességgel fogják látogatni az ETO korosztályos edzéseit, a győriek infrastrukturális és orvosi gépparkjuk lehetőségeinek kihasználásával átfogó felméréseken fognak részt venni, valamint kiemelt PELC-es támogatásban részesülnek. - Fontos kiemelni, a „Talent” csoport két irányba nyitott, azaz amennyiben a résztvevők nem úgy teljesítenek, ahogy az elvárható lenne, kikerülhetnek belőle. Ez visszafele is működik, azaz amennyiben az edzők úgy látják, hogy más neveltjük arra érdemessé válik, akkor természetesen ők is csatlakozhatnak – tette hozzá a szakmai igazgató.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-06-12 10:00:31

Jövőre az NB II a cél


2018-03-10 17:23:19

Vitatható büntetővel verte a III. kerület a Perutzot


2018-07-11 11:41:16

Sztupák László döntőbe jutott az Eb-n


2018-05-05 19:54:01

Pápai siker a megyei derbin