Bor és szép nők a kávé mellé


2017-10-04 20:28:25  | cikk: ha  | 
Egy alkotó számára nincs nagyobb öröm annál, mint amikor közönség elé tárhatja képeit. Legyen az csoportos vagy egyéni kiállítás, galéria vagy akár egy kávézó - a fontos az, hogy a műre rátalálhasson a befogadó. Van a Rákóczi utcában egy kicsi kávézó, ahol a tulajdonos úgy döntött, mindenki jól jár, ha kiállítási lehetőséggel támogatja a művészeket és örömet szerez vendégeinek. Így aztán a falakon most épp Szabó Kraker László képei kaptak helyet.

A négy kép a művész szívének oly kedves két téma, a bor és az erotika témáját járja körül. Szabó Kraker László jellegzetes vonalvezetésű alkotásai szabadon értelmezhetők, melyekbe egy kicsit mindenki mást lát bele. A kiállító alkalmazott grafikával foglalkozik, ahol a megrendelő kéréseit figyelembe véve kell kreatívnak lennie, a szabad szárnyalás megmarad a szabadidőben húzott örömvonalakra. Ebből látható most válogatás a kávézóban.


Szabó Kraker László az utóbbi időben kicsit továbblépett, már ami a témát illeti, hisz a cuki állatok őt is megfertőzték - persze csak módjával, amúgy szabókrakerlászlósan veti papírra a kutyákat, cicákat, sőt, már pólókon is visszaköszönnek a vidám négylábúak. A legközelebbi pápai kiállításán talán az új képekből is láthatunk néhányat, addig is október közepéig érdemes megszemlélni, hogy mit is gondol a borról és a hölgyekről az életvidám alkotó.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: kiállítás
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2017-09-30 19:31:01

Aki nemcsak a hajfestéshez ragad ecsetet - Mészáros Ilona kiállítása


2017-10-15 13:16:58

Madarak, tájképek és koncertek — László Ákos fotói a színházban


2018-02-04 23:11:12

Szűcs Zoltán kiállítása


2018-01-23 22:33:34

A. Tóth Sándor nyomában