Légifotók Pápáról


2017-10-04 21:37:11  | cikk: Babos Petra  | Az Országos Könyvtári Napok pápai rendezvénysorozatának keretein belül egész héten át látható a Jókai Mór Városi Könyvtár folyosóján és az olvasóteremben a város légi felvételeken.
A felvételeket László János fotográfus készítette, aki a Civertan Bt tulajdonosa. Cégük fő tevékenységeit jól kiegészítik a fotográfusi munkák, melyet sok éves tapasztalattal végeznek, e művészeti ág szinte minden válfajában.
-Légifotósként egészen különleges megbízásokat teljesíthettünk. Számtalan ipari létesítményt (szennyvíztisztítók, autópálya, építkezések, városok rehabilitációja) fotóztunk, s emellett kedves témáinkra: a légi régészetre, hazánk kastélyaira és műemlékeire, valamint a római Limes maradványainak feltérképezésére is jutott idő. E tevékenységünk eredményeként az ország egyik jelentős fotóarchívumával rendelkezünk, vagyis több mint 100.000 légifotó található – olvasható róla a cég honlapján.
A könyvtárba látogatók így egy új szemszögből tekinthetik meg a héten a Fő teret, a Nagytemplomot, a Református templomot vagy éppen a Várkertfürdő létesítményét.


Képek:


Címkék: kiállítás
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2017-10-10 22:29:34

"...nincs talán még elfeledve a dal..." - Tompa Mihályra emlékeztek


2017-10-15 13:16:58

Madarak, tájképek és koncertek — László Ákos fotói a színházban


2017-10-04 21:37:11

Légifotók Pápáról


2017-10-04 20:28:25

Bor és szép nők a kávé mellé