Évadnyitó sakkverseny


2017-10-10 07:22:20  | cikk: Haraszti Gábor  | 25 fő részvételével a Huszár Közösségi Házban rendezte szezonnyitó versenyét a Szabadgyalog Sakk Egyesület. 15-15 perc gondolkodási idővel, rapid szabályok szerint kicsik és nagyok egyaránt asztalhoz ültek, a cél egyrészt a versenyzési lehetőség biztosítása, másrészt az október 15-én rajtoló megyei pontvadászatra való felkészülés volt. A nap végén senki sem távozott üres kézzel, a legjobbak okleveleket, tárgynyereményeket vehettek át.
- Mivel két első táblásunk, Margl Roland és Bartók Zoltán nyáron eligazoltak tőlünk, és a mai versenyen sem voltak jelen, nehéz lett volna megjósolni a győzteseket – mondta Kiss Csaba egyesületi elnök. - Az úgynevezett open csoportban és a 2008-ban vagy később születettek kategóriájában volt a legtöbb – számszerint nyolc – induló, előbbiben mindössze fél ponttal Mezei Zsolt, utóbbiban Gombás Dávid nyert. Úgy gondolom, jól sikerült a verseny, a legfiatalabbak értékes tapasztalatokhoz jutottak, míg a rutinosabbak gyakorolhattak az élesebb partikra.
Kiss Csaba elmondta, az egyesület a megyei első-és másodosztályú bajnokságban is indít csapatot, konkrét elvárás egyik osztályban sincs a sakkozókkal szemben.

Az évadnyitó verseny jegyzőkönyve ITT!

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-06-21 13:44:02

Kiemelkedő félévet zárt a Bakony Judo Klub


2018-05-07 16:45:30

Hétvégén ismét Lovasmajális


2018-03-23 10:41:50

Megtörné a hazai átkot a Perutz FC


2018-05-30 11:54:10

Kilián aranyérem a megyei kézilabda bajnokságban