Lezárták a Török Bálint utcát, megkezdődött a munka


2017-10-26 16:17:40  | cikk: HuHa  | Három utcában már zajlanak az útépítési munkák, bár egyelőre még nem túl látványos feladatokat végeznek a kivitelezők.

A Korona utcában tegnap az út tengelyének kitűzését végezték a szakemberek a Rozmaring utca és a Celli úti körforgalom közötti szakaszon, a forgalmat jelzőőr irányította, de félpályás lezárást még nem alkalmaztak.
A Vásár utcán is jelzik a Török Bálint utca lezárását

A Vásár utcában az előkészületek folynak, a Török Bálint utcát viszont az előzetes bejelentésnek megfelelően teljesen lezárták. Az teljes útzár az utca egészére vonatkozik, ezt táblák és forgalomterelő elemek is jelzik - csak az autóbuszok és az utca lakói hajthatnak be -, bár ezt egyelőre több gépjárművezető nem veszi figyelembe – tudtuk meg a kivitelezőktől. A Török Bálint utcán egyébként már a szegélybontást végzik mindkét oldalon teljes utcahosszban, ezt követi majd az autóbusz öböl bontása.
A Várkert úton készülnek a szegélybontásra

A Várkert úton is megkezdődött a munka, ott a szegélybontás előkészítéséhez az aszfalt felvágását végezték tegnap és ma. A félpályás lezárás itt is csak később lép érvénybe, amikor a szegélyek bontását megkezdik.

A munkálatok miatt mind a négy utcában lassabb haladásra kell készülni, egyes munkafolyamatoknál pedig szakaszosan félpályás lezárásra kell számítani, a szakemberek az alternatív útvonalak használatát javasolják a gépjárművel közlekedőknek.

Képek:


Címkék: felújítás
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2017-11-28 12:44:35

Aszfaltoznak a Várkert úton


2017-12-04 15:35:39

Holnaptól aszfaltozzák a Vásár utcát


2017-10-26 16:17:40

Lezárták a Török Bálint utcát, megkezdődött a munka


2017-10-20 19:51:52

Újjáépítik a kastélykaput - rendkívüli vizuális változás lesz