Értékes döntetlen az éllovas otthonában


2017-10-28 16:02:46  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | Az éllovas Érd otthonában folytatta a harmadosztályú labdarúgó bajnokságot a Perutz FC. Két jó formában lévő csapat találkozott az Ercsi úti Sporttelepen, ahol a hazaiak hét győzelem, három döntetlen egy vereséges mutatóval a mezőny élén álltak, míg a pápaiak zsinórban ötödik győzelmükkel már a hetedik pozíciót foglalták el. A vendéglátóknál több korábbi NB I-es labdarúgóval találkozhattunk a pápai születésű Limperger Zsolt keretében, a másik oldalon a góllövőlistát vezető Szabó Zsoltra viszont nem számíthatott Marton Miklós, hiszen a kilenc gólnál járó támadó a Veszprém ellen begyűjtötte ötödik sárga lapját. A hazaiak léptek fel kezdeményezőleg a találkozó elején, a 10. perc végén Melczer bólintását fogta Sánta, tíz perccel később Kónya távoli kísérletét ütötte szögletre a pápai kapus. Három perccel később Koós próbálkozott a félpályáról, Sánta ugyanis kint állt, ám a visszafutó hálóőr vetődve menteni tudott. A 35. percben a semmiből megszerezte a vezetést a Perutz, egy előreívelést Németh László egy az egyben vezethetett Kertészre, aki mellett el tudta passzolni a játékszert, 0-1-es állással ért véget az első 45 perc. Fordulás után tíz perc elteltével egalizált az Érd, Kelemen volt harcos, labdaszerzése után Sánta mellett passzolt a vendég kapuba 1-1. És ezzel még nem volt vége a zöld mezesek perceinek, hiszen öt perc alatt fordított a gárda, Kelemen vitte a védők vonaláig a labdát, majd lőtt, Sánta pedig csak oldalra tudott ütni, Tárkányi azonban jól érkezett és az üres kapuba passzolt 2-1. A 75. percben ismét egál volt az állás, egy bal oldali beadás után maradt üresen a hosszú Jurik Patrik, akinek fejesét Kertész a kapufára ütötte, onnan viszont a kapuba pattant a labda, mellyel kialakult a 2-2-es végeredmény. A Pápai Perutz FC első számú gólfelelőse nélkül is két gólt tudott lőni idegenben a bajnokságot vezető Érdnek, így tovább tart a mieink jó szériája.

Érdi VSE – Pápai Perutz FC 2-2 (0-1) Gsz.: Kelemen, Tárkányi ill. Németh, Jurik

Marton Miklós: Az eredménnyel elégedett vagyok, a mutatott játékkal nem. Pozitívum, hogy vesztett állásból is vissza tudtunk jönni, az első helyezett otthonából pontot rabolni jónak mondható. Amiért jöttünk – legalább az egy pontoért - azt elértük, de abban bízom, hogy jövő hétre javulni fogunk.

Érdi VSE: Kertész F. – Kárász, Bozsoki, Pallagi, Pintér N. – Koós (Németh 81), Kónya B., Melczer – Balázsovics (Tárkányi 46), Pál Sz., Kelemen P.

Pápai Perutz FC: Sánta – Domján, Kovács, Kozma, Böröczky - Nagy B., Somogyi, Baldauf, Skriba (Udvardi 90), Németh L. (Császár 63) - Hanzl (Jurik 63)

A bajnokság hazai mérkőzéssel folytatódik, november 4-én szombaton 13:30 perces kezdéssel a Puskás Akadémia II. látogat a Perutz stadionba.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-01-09 12:30:44

Ranglista első helyeket úsztak


2018-01-17 16:31:23

Felkészülés: Döntetlen a Perutz első meccsén


2017-09-11 13:56:02

Ellenfelet kapott a Magyar Kupában a Perutz


2017-12-13 10:26:20

Húsz csapat nevezett a 24 órás focibajnokságra