Rendőrök és diákok együtt a temetők biztonságáért


2017-10-31 12:45:13  | cikk:  | Halottak napjára és mindenszentekre készülve a pápai rendőrök mellett középiskolás diákok is járőröztek a pápai Kálvária temetőben.

Az őszi szünet ideje alatt több pápai diák is bekapcsolódott a Pápai Rendőrkapitányság halottak napi prevenciós tevékenységébe 2017. október 30-án délután. Az iskolai közösségi szolgálatukat teljesítő tanulók – láthatósági mellényt viselve – az ünnepek biztonságát segítő bűn- és baleset-megelőzési tanácsokat adtak át a pápai Kálvária temetőbe látogatók számára. Felhívták a figyelmet arra, hogy a parkolókban hátrahagyott autókat zárják le és abban látható helyen ne hagyjanak értéket, valamint a kerékpárt se hagyják lezáratlanul a kerékpártárolóban.

A temetőben szolgálatot teljesítő Németh Zoltán rendőr főtörzsőrmester és Németh Péter rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízottak folyamatos járőrözéssel biztosították a sírkert biztonságát, valamint a temető több bejáratánál vagyonvédelmi tanácsokat tartalmazó plakátot is elhelyeztek.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2017-10-20 12:32:45

Kilenc baleset az elmúlt héten


2017-10-16 08:08:56

Utcára guruló gépkocsi okozott balesetet


2018-01-12 07:30:12

Előzzük meg az adathalászatot!


2017-09-20 14:41:16

Séta az óvoda körül